Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (4 – 10 Mayıs)

John Wick'li bir haftaya merhaba.

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz John Wick Hex. John Wick Hex dünyaca sevilen film serisinin profesyonel tetikçisi John Wick gibi düşünmenizi ve hamle yapmanızı sağlayan hızlı tempolu ve aksiyon odaklı bir strateji oyunu.

Filmin perde arkasındaki yaratıcı ekiplerle yakın iş birliği içinde oluşturulan John Wick Hex, hikâye evrenini genişletirken serinin klasik gun fu tarzını yakalayarak dövüş temalı satrancı bir video oyunu olarak hayata geçiriyor. Oyuncuların hızlı kararlar vermesi ve gerçekleştirecekleri her eylem ve saldırının sonuçlarını göz önüne alması gerekiyor.

Sözü daha fazla uzatmadan çıkacak oyunlar listesine göz atacak olursak;

4 Mayıs Pazartesi

5 Mayıs Salı

6 Mayıs Çarşamba

7 Mayıs Perşembe

8 Mayıs Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? John Wick Hex adına heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

 

Exit mobile version