Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 31 Mayıs – 6 Haziran 2021

Düşman hattının gerisinde heyecan ve gerilim yüklü bir hafta bizleri bekliyor.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 31 Mayıs  – 6 Haziran 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Sniper: Ghost Warrior Contracts 2. Sniper Ghost Warrior Contracts 2, 1000 metreyi aşan mesafelerden gerçekleştirilecek suikast görevleri ile zaten çok beğenilen seride çıtayı daha da yükseltiyor.

Günümüz Ortadoğu bölgesinde geçen tek oyuncu görevlerinde, düşman hattının gerisinde heyecan ve gerilim yüklü bir taktik maharebe seni bekliyor.

Usta keskin nişancı suikastcı Raven olarak, Ortadoğu’da, Lübnan ile Suriye arasındaki kanunsuz topraklarda zorlu bir göreve atılıyorsun. İmkansız gibi görünen bu görevde, bölgede yuvalanmış aşağılık bir suç örgütünü çökerterek liderlerini adalete teslim etmen gerekiyor.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 31 Mayıs – 6 Haziran 2021

31 Mayıs Pazartesi

1 Haziran Salı

2 Haziran Çarşamba

3 Haziran Perşembe

4 Haziran Cuma

5 Haziran Cumartesi


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version