Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 24 – 30 Mayıs 2021

Şehir senin. Kuralları sen belirleyeceksin.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 24  – 30 Mayıs 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Saint’s Row: The Third Remastered. Saint’s Row: The Third Remastered yeni nesil konsollar için tekrar yayınlanacak. Remastered, sana gücünün zirvesine ulaşmış Azizlerin kontrolünü ve bu yaşamı tüm ayrıntılarıyla deneyimleme şansı veriyor.

Şehir senin. Kuralları sen belirleyeceksin. Gelişmiş grafiklerle yenilenen gerçek günah şehri Steelport bir seks, uyuşturucu ve silah batağı olarak hiç bu kadar iyi görünmemişti. Bir tank ile serbest düşüş yap, Meksikalı bir güreş çetesine uydudan güdümlü bir hava saldırısı düzenle ve şimdiye kadar görülmüş en acayip oyun senaryolarında son derece iyi eğitimli bir askeri kuvvet ile tek başına savaş.

24 Mayıs Pazartesi

25 Mayıs Salı

26 Mayıs Çarşamba

27 Mayıs Perşembe

28 Mayıs Cuma

29 Mayıs Cumartesi

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version