Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 23 – 29 Kasım 2020

Bakalım bu hafta sizleri neler bekliyor?

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 23  – 29 Kasım 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Football Manager 2021.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 23 – 29 Kasım 2020 Oyunları

Menajer, her futbol kulübünün kalbidir. Football Manager 2021’de dinamik ve gerçek menajerlik deneyimleri ve daha iyi ayrıntılar, üzerinizdeki bu ilgiyi elit statüsüne ulaşmanız için gereken tüm araçlarla donatarak daha önce hiç olmadığı kadar yeniliyor. Futbol dünyasının her seviyesinden seçilebilecek 50’den fazla ülke ve 2.500’den fazla kulüple olasılıklar sınırsız. Artık top sizde.

Hedeflerinize uyan renkleri ve mücadeleyi seçin ve ardından kulübünüzün yönetim kuruluyla çalışarak onların hedeflerini karşıladığınızdan emin olun. Transfer piyasasını araştırmadan önce takımınızın gücünü ve derinliğini değerlendirmek için teknik heyetinizle güçlerinizi birleştirin.

Kulübünüzün futbol maçlarını kazanma ve o üç puanı alma şansını en üste çıkarmak için her duruma uygun taktiksel stratejiler, dizilişler ve oyun stilleri oluşturun. Maç günü karşılaşmasında yerinizi alın ve sahada planlamanız meyvelerini verirken menajerliğinizin ihtişamının keyfini çıkarın. Karar sizin! Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

23 Kasım Pazartesi

24 Kasım Salı

25 Kasım Çarşamba

26 Kasım Perşembe

27 Kasım Cuma


Peki siz bu hafta çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version