Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Şubat 2021

Bu hafta iletişim ve gözlem yoluyla bulmacaları çözeceğiz.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 22  – 28 Şubat 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Şubat 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken şüphesiz We Were Here Too. We Were Here Too, kurgusal bir ortaçağ kalesinde geçen çevrimiçi bir birinci şahıs kooperatif macerasıdır.

We Were Here serisine yeni bir bağımsız giriş olan We Were Here Too, iletişim yoluyla işbirliğine dayalı keşif ve ekip çalışmasıyla hayatta kalabileceğiniz bir yapım. İletişim ve gözlem yoluyla bulmacaları çözmelisiniz. Eski bir kalenin farklı yerlerinde mahsur kalan iki oyuncu olarak sadece telsizleriniz ile iletişime geçebilir ve nasıl kaçacağınızı planlayabilirsiniz.

22 Şubat Pazartesi

23 Şubat Salı

24 Şubat Çarşamba

25 Şubat Perşembe

26 Şubat Cuma

Peki siz çıkacak oyunlar listesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Listede ilginizi çeken başka hangi oyunlar var? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version