Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Haziran 2020

Slayer olarak iblis avına tekrar çıkacağız!

bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 22 – 28 Haziran 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Haziran 2020 Oyunları

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz DOOM Eternal (Nintendo Switch). Peki oyun bizlere neler sunuyor? Cehennem orduları dünyayı istila etmiş durumda. Bu heyecan verici, tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çıkıyor ve insanlığı kurtarmaya çalışıyoruz.

Yüksek tempolu birinci şahış nişancı çatışmalarına yeni bir soluk getiren DOOM Eternal’da hız ve güç en önemli iki silahınız. Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ile modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle oyun tarzınızı şekillendirebilir, oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Buna ek olarak Battlemod içeren Eternal’da id Software, yepyeni bir 2’ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak beş maçlık hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor. 20 Mart 2020’de diğer platformlara çıkışını gerçekleştiren yapım, 23 Haziran’da Nintendo Switch sahipleri ile buluşacak.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

22 Haziran Pazartesi

23 Haziran Salı

24 Haziran Çarşamba

25 Haziran Perşembe

26 Haziran Cuma


Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Grubumuza bekleriz.

 

Exit mobile version