Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (2-8 Mart 2020)

Bakalım bu hafta bizleri neler bekliyor?

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapımlardan biri şüphesiz The Division 2 Warlords of New York. Aslında The Division 2 çoktan çıkışını gerçekleştirdi ancak getirilecek güncelleme ile oyun tekrar küllerinden doğacak gibi duruyor.

3 Mart’ta erişime açılacak Warlords of New York genişletmesi ile ajanlarımız ilk yapımda olduğu gibi New York şehrinde soluğu alacak ve mücadele tüm hızıyla kaldığı yerden devam edecek.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (2-8 Mart 2020)

Listede gözümüze çarpan bir diğer yapım ise Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX, 2005 video oyunları Pokemon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team ve Red Rescue Team’in remastered edilmiş versiyonları olacak ve bu hafta sadece Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

3 Mart Salı

4 Mart Çarşamba

5 Mart Perşembe

6 Mart Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version