Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (13-19 Nisan 2020)

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Fallout 76. Fallout 76 çıkış yaptığı günden beri en çok istenen güncelleme en sonunda oyuncular ile buluşmaya hazırlanıyor. Wastelanders güncellemesi ile NPC karakterleri oyuna ekleniyor olacak.

Güncelleme ile beraber yeni hikaye görevleri, birden fazla seçeneğe sahip diyalog sistemi ve özgün yardımcı karakterler oyuna ekleniyor.

Bunların yanı sıra, Fallout oyunlarının vazgeçilmezi olan ufak yerleşim birimlerinde yaşayan NPC’ler ve yağmacılar da oyuna ekleniyor. Bu sayede oyun dünyası eskisine göre çok daha gerçekçi ve zengin bir hale getirilecek. Fallout 76: Wastelanders ücretsiz olarak oyunculara servis edilecek.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

14 Nisan Salı

15 Nisan Çarşamba

16 Nisan Perşembe

17 Nisan Cuma


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Fallout 76: Wastelanders Güncellemesi için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version