Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 13 – 19 Temmuz 2020

Tsushima’nın gizli güzelliğini ortaya çıkarmaya hazır mısınız?

Bu hafta çıkacak oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 13 -19 Temmuz 2020 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Ghost of Tsushima. Sucker Punch ve Sony Interactive Entertainment ortaklığında geliştirilen Ghost of Tsushima, derin dünyası, oynanış dinamikleri ve güçlü hikaye anlatımı ile PS4’ün son özel oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Moğol saldırısının ilk dalgasında harabeye dönen adada, samuray savaşçısı Jin Sakai’ye hayat vereceğiz. Klanının son sağ kalan üyelerinden biri olan Jin, insanları koruyup evini geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir samuray. Yeni bir yol olan Ghost yolunu çizmek için onu savaşçı yapan gelenekleri bir kenara bırakıp Tsushima’yı özgür bırakmak için sıra dışı bir savaş başlatacağız.

Savaş alanının ötesine geçerek feodal Japonya’yı yepyeni bir şekilde deneyimleyeceğiz. Açık dünyada geçen bu aksiyon macera oyununda, geniş kırsal bölgeler ve arazilerde gezip zengin karakterlerle karşılaşacak, tarihi yerleri keşfedecek ve Tsushima’nın gizli güzelliğini ortaya çıkaracağız sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri liste ile baş başa bırakalım.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 13 – 19 Temmuz 2020 Oyunları

13 Temmuz Pazartesi

14 Temmuz Salı

15 Temmuz Çarşamba

16 Temmuz Perşembe

17 Temmuz Cuma 


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ghost of Tsushima için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

 

 

Exit mobile version