Borderlands Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

En az bir sene daha beklememiz gerekecek :(

Oyuncular olarak sabırsızlıkla beklediğimiz Borderlands filminin vizyon tarihi sonunda açıklandı. Ancak üzücü olan yanı, izlemek için epey bir süre beklememiz gerekecek.


İlginizi Çekebilir: Yeni Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı


Borderlands filmi için oldukça uzun zaman önce çalışmalara başlanmış olsa da, 2020 yılı itibarıyla yeni yeni gelişmeler sık sık karşımıza çıkmıştı. Yönetmen koltuğunda oturan Eli Roth tarafından hem serinin sıkı hayranları hem de seri ile yeni tanışan veya tanışacak olan oyunculara hitap edilmesi hedeflendiği söylenmişti. Öyle ki, filmin paralel bir Borderlands sinematik evreninde geçecek olması ile oyunlar ile bağımsız bir çizgide ilerleyecek. İşlenen konuyu anlayabilmek için oyunları oynamış olmak gerekmeyecek, ama olası devam filmlerini anlayabilmek için izlemiş olmanız gerekecek.

Kadrosunda Jack Black, Haley Bennett, Cate Blanchett, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis ve Florian Munteanu gibi isimlerin bulunduğu Borderlands filmi, 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlanmıştı. Ancak Kasım ayı içerisinde yapılan gösterimin ardından yapılan geri dönüşler bağlamında, bazı sahnelerin yeniden çekilmesine karar verilmişti. Bunun için de Tim Miller (Deadpool ve Terminator: Dark Fate) ile anlaşılmıştı.

borderlands-052821-silhouette-91r-1622822088323

Borderlands Filminin Vizyon Tarihi Ortaya Çıktı

Yakın bir zaman önce Craig Mazin’in projeden çekildiğini ve bitiş ekranında yardımcı yazar olarak görünmeyeceğini öğrenmemizin ardından, Borderlands filminin vizyon tarihi duyuruldu. Serinin Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, herhangi bir aksilik olmaması durumunda Lionsgate imzası taşıyan ve PictureStar ile Arad Productions ortaklığına hazırlanan beyaz perde uyarlaması 9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek.

Geçmişe sahip olan kötü şöhretli hazine avcısı Lilith, hikayeye göre Atlas’ın evrendeki en güçlü S.O.B. olup da kaybolan kayıp kızını bulmak Pandora gezegenine dönecek. Görev için de Roland, Tiny Tina, Krieg, Tannis ve Claptrap ile bir ekip kurup, tehlikeli çeteler ve yaratıklar ile mücadeleye girişecekler.

Güncel kadro ise şu şekilde;

Exit mobile version