Borderlands Filmi İçin Bazı Sahneler Yeniden Çekiliyor

Umarız vizyona girişi gecikmez...

Borderlands Filmi İçin Bazı Sahneler Yeniden Çekiliyor

İzlemeyi büyük bir sabırsızlıkla beklediğimiz Borderlands filmi ile ilgili olarak, uzun zamandan sonra yeni bir gelişme yaşandı. Görünüşe göre, vizyona girişi için birazcık daha bekleyeceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Gran Turismo Filmi Fragmanı Yayınlandı!


Borderlands filmi için oldukça uzun zaman önce çalışmalara başlanmış olsa da, 2020 yılı itibarıyla yeni yeni gelişmeler sık sık karşımıza çıkmıştı. Yönetmen koltuğunda oturan Eli Roth tarafından hem serinin sıkı hayranları hem de seri ile yeni tanışan veya tanışacak olan oyunculara hitap edilmesi hedefleniyordu. Hatta film uyarlamasından keyif alabilmek için, herhangi bir oyununu oynamaya dahi gerek duyulmayacağı söylenmişti.

Kadrosunda Jack Black, Haley Bennett, Cate Blanchett, Edgar Ramirez, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis ve Florian Munteanu gibi isimlerin bulunduğu Borderlands filmi, 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlanmıştı.

Bazı Borderlands Filmi Sahneleri Yeniden Çekilecek

Kasım ayı içerisinde film ile ilgili bazı gösterimler yapılmış. Bu gösterimlerin akabinde yapılan geri dönüşler ile bazı sahnelerin yeniden çekilmesine karar verilmiş. Ne var ki bu yeniden çekimler, Deadpool ve Terminator: Dark Fate ile tanıdığımız Tim Miller tarafından yapılacak. Farklı bir yönetmen seçiminin gerekçesi ise esas yönetmen olan Eli Roth’un Thanksgiving isimli farklı bir proje üzerinde çalışmak için kolları sıvamış olması. Miller ile yapılacak olan bazı sahnelerin yeniden çekimleri ise iki hafta kadar bir süreyi kapsayacakmış.

Öte yandan Thanksgiving, 2007 yılında Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino ikilisi tarafından hazırlanmış Grindhouse filminde karşımıza sahte bir fragman olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi de filme dönüştürülüyor.

Şu an için Borderlands filmi için net bir vizyon tarihi belirlenebilmiş değil, ama muhtemelen bu yıl içerisinde izleme şerefine nail olacağımızı tahmin ediyoruz. Cate Blanchett tarafından canlandırılan Lilith karakterinin Pandora gezegenindeki kızını bulma macerasının anlatılacağı Borderlands filmini büyük bir merakla bekliyoruz.

Exit mobile version