Sonunda: Borderlands Filmi Fragmanı Yayınlandı!

Kahramanlarımız yeniden bir aradalar...

Sonunda Borderlands Filmi Fragmanı Yayınlandı!

Uzun zamandır beklediğimiz gün geldi ve ilk Borderlands filmi fragmanı yayınlandı. Bizi nasıl bir filmin beklediğine dair net bir fikir edinebildiğimiz fragmanı kaçırmamanızı öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Wolverine Fragmanları Sızmaya Devam Ediyor


Oyuncular olarak Ağustos ayını iple çektiğimiz doğrudur. Çünkü, 2020 yılından bu yana beklediğimiz Borderlands filmi, 9 Ağustos 2024 tarihinde vizyona girecek. Dün itibarıyla yayınlanan ilk görüntülerin ardından, bugün de ilk fragman yayınlandı. Gelin isterseniz bir göz atalım, bakalım beklediğimize değecek bir Borderland filmi ile karşılaşacak mıyız?

Borderlands Filmi Fragmanı

Oyun serisinin havasının korunduğunu net olarak gördüğümüz fragmanda, aksiyon sahnelerine ek olarak Lilith, Roland, Claptrap, Tiny Tina, Tannis ve Krieg dahil olmak üzere tanıdık karakterleri de görme ve Jack Black’in de Claptrap seslendirmesini ilk kez duyma fırsatımız oluyor. Gerçekten iyi bir iş çıkartıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Paralel bir Borderlands sinematik evreninde geçecek olan film uyarlaması, oyunlardan bağımsız bir çizgide ilerleyecek. Hikayeye göre gizemli bir geçmişi olan kötü şöhretli suçlu Lilith, Pandora gezegenine döndükten sonra Atlas Corporation kurucusu ve Üst Yöneticisi Deukalian Atlas’ın kızının kayıp olduğunu öğreniyor. Bunun üzerine Claptrap, Krieg, Roland, Tiny Tina ve Tannis ile bir ekip kuruyor ve zorlu bir mücadeleye girişiyorlar. Hedefleri ise hem Atlas’ın hayal edilemeyecek seviyedeki gücün anahtarını taşıdığına inanılan kızını bulmak hem de onu korumak olacak.

Filmin güncel kadrosu ise şu şekilde;

Exit mobile version