Borderlands Collection Ücretsiz Oldu!

Borderlands The Handsome Collection Epic Games Store üzerinde ücretsiz oldu...

borderlands collection ücretsiz

Borderlands The Handsome Collection Epic Games Store ücretsiz oyunları listesinde kendine yer buldu. Dijital oyun mağazası, bir hafta boyunca Epic Games mağazasını tercih eden oyuncuların, oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekleyebileceklerini söyledi. Bir haftalık süre içerisinde oyunu edinenlerin, istedikleri kadar ücretsiz oynama şansına sahip olacakları da söylenenler arasında yerini aldı. Böylece Borderlands Collection ücretsiz erişilebilir hale geldi.

Dünyanın en önemli oyun geliştiricilerinden Epic Games, bugüne kadar piyasaya birçok müthiş oyun kazandırmıştı. Eski güzel günlerde Jazz Jackrabbit serisi ile gönlümüze taht kuran şirket, Unreal ve Gears of War serisi sayesinde başarısını pekiştirmişti.


İlginizi çekebilir: Bugüne kadar Epic Games Store’da ücretsiz dağıtılan oyunlar


Geliştirdiği oyunların yanı sıra Unreal Engine ismini verdiği oyun motoru ile pek çok oyunun hazırlanmasını sağlayan Epic, son olarak Fortnite ile piyasayı sarsmıştı. Fortnite’ın yakaladığı inanması güç popülerliğin ardından dijital oyun mağazası Epic Games Store üzerine yoğunlaşmaya başlayan şirket, adından bir hayli söz ettirmişti.

Özellikle en büyük rakibi Steam’e geride bırakmak için uzun süredir her hafta ücretsiz oyunlar dağıtan Epic, GTA 5 ve Civilization 6 sonrasında yeni ücretsiz oyununu duyurdu.

Borderlands Collection ücretsiz olarak alınabiliyor

Yaklaşık bir hafta kadar önce sızdırılan sıradaki 3 ücretsiz oyun listesinde, mağazanın ücretsiz yapacağı oyunları görme şansı yakalamıştık. Ücretsiz GTA 5 bombasından sonra mağazanın, Civilization 6, Borderlands: The Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved oyunları ile karşımıza çıkacağı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz hafta sızıntı haberleri bir nevi doğrulayan Epic, Civilization 6’yı ücretsiz olarak sunmuştu. Yine aynı haberde gördüğümüz üzere bugün itibarıyla Borderlands oyunlarını ve DLC paketlerini içeren The Handsome Collection ücretsiz yapıldı.

Borderlands The Handsome Collection: Gearbox ve 2K Australia tarafından geliştirilen Borderlands serisinin kendine has bir tarzı var. Aksiyon rol yapma türünde değerlendirdiğimiz oyun, başarılı oynanışının yanı sıra eğlenceli de bir hikaye sunuyor. The Handome Collection isimli pakette ise Borderlands 2 ile Borderlands: The Pre-sequel yapımları bulunuyor. İki ana oyunun yanı sıra bu oyunlar için çıkan DLC paketlerinin birçoğu da paketteki yerini alıyor. Paket şu an Steam üzerinde yüzde 75 indirimle 124 liraya satılıyor.

Hemen Borderlands Collection’ı ücretsiz olarak edinmek için Epic Games Store ücretsiz oyun sayfası bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bağlantıya tıkladıktan sonra Epic hesabınız ile sisteme giriş yapıp, oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu işlemden sonra oyunu indirmeniz ve paket içerisindeki yapımları oynamanız mümkün.

Borderlands: The Handsome Collection sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Exit mobile version