Bloodborne PC Yolcusu!

Neler oluyor Sony?

Görünüşe göre 2015 yılında çıkışını gerçekleştiren Bloodborne artık PlayStation’a özel değil. Bu da oyunun yakında PC’ye de çıkabileceği anlamına geliyor. Bloodborne piyasaya sürülmesinden bu yana, her zaman Sony PlayStation markası için özel bir konuma sahip oldu. Peki Bloodborne PC yolcusu mu?


İlginizi Çekebilir: Özel Oyun Devri Bitti! Days Gone PC’ye Geliyor


Bloodborne PC İçin Çıkacak mı? 

Bloodborne’un “Sadece PlayStation’da” sloganıyla damgalandığı düşünüldüğünde, diğer platformlarda görme fikri çoğunlukla akıllara gelmezdi. Şimdi ise PlayStation’daki bu özel statüsü için bazı şeylerin değişebileceğini rahatlıkla dile getirebiliriz. Bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya atılan iddia Bloodborne’un PC için piyasaya sunulacağı düşüncelerini güçlendiriyor.

PlayStation Exclusives satış rekorlarını kıran yapım, artık sadece PlayStation için özel olmayabilir. Tüm Dark Souls üçlemesi ve From Software’in en yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice zaten PC’de mevcut. Peki bu iddianın doğru olma potansiyeli neden güçlü?

Bloodborne ekibiyle bağlantılı olduğu ”doğrulanan” anonim bir kullanıcı, Bloodborne’un hali hazırda PC için geliştirilme aşamasında olduğu mesajını verdi. Piyasaya sunulmasının yaklaşık 1 yıl kadar sürebileceğini belirten kullanıcı, buna ek olarak birçok PlayStation özel oyununun da PC için geliştirme aşamasında olduğu bilgisini paylaştı.

Bloodborne PCDetroit: Become Human, Horizon Zero Dawn ve Death Stranding’in hali hazırda PC için duyurulduğunu belirtmeden geçmek istemeyiz. Şu an itibariyle, ne Sony ne de From Software tarafından konu hakkında resmi bir açıklama gelmiş değil. Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere buradan aktarmaya devam edeceğiz.

Oyun Hakkında: Bloodborne; Demon’s Souls, Dark Souls ve Dark Souls 2 gibi efsanevi aksiyon rol yapma oyunlarının yaratıcıları Hidetaka Miyazaki ve FromSoftware tarafından PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirildi.

Dur durak bilmeyen korkunun hakim olduğu, macera dolu bir RPG deneyimi sunan yapım, her sokağa yayılan tuhaf bir endemik hastalıkla lanetlenmiş antik Yharnam kentinde sorularınıza cevaplar ararken aynı zamanda korkularımızla yüzleşmemize olanak sunuyor.


Peki ya siz bu sızıntı hakkında ne düşünüyorsunuz? Bloodborne PC için çıkar mı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

 

 

Exit mobile version