Bloodborne Filmi Hazırlanıyormuş

Eliniz değmişken oyunu PC'ye de çıkartsanız...?

Görünüşe göre Sony Pictures, bir Bloodborne filmi üzerinde çalışıyor. Sızdırılan bilgide çok fazla bir bilgi yer almıyor, ama görünüşe göre senarist ve üretici bulunmuş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Korku Filmi Serisi Çığlık Oyun Uyarlaması ile de Geliyormuş


Bloodborne Filmi İçin Hazırlıklar Yapılıyormuş

Bloodborne, PlayStation markasının en güçlü oyunlarından bir tanesi. Öyle ki PC kullanıcılarının dahi hayallerini süslüyor diyebiliriz. Henüz Epic Games ve Steam mağazalarına gelip gelmeyeceği belli değil, ama görünüşe göre Sony Interactive Entertainment şirketinin oyun ile işi bitmemiş. Bir söylentiye göre Bloodborne filmi hazırlık aşamasındaymış.

Sektörün içinden bilgi sızdıran bireylerden biri olan Daniel Richtman tarafından yayınlanan rapora bakılırsa, Sony Pictures bünyesindeki yapımcı Lorenzo Di Bonaventura (Transformers, G.I. Joe, DOOM ve Dead Rising) ve senarist Darren Lemke (Shazam!, İkizler Projesi, Zaman Çarkı ve Goosebumps), bir Bloodborne film uyarlaması üzerinde çalışıyor.

Şimdilik bir yönetmen ile anlaşılamamış olan film ile oyunun karanlık atmosferi, hikayesi ve senaryoda karşımıza çıkan karakterleri ile beyaz perdeye taşınacak.

Richtman tarafından sızdırılmış olan dokümanda, “Aynı isimli PlayStation oyununa dayanan Sony projesi denmiş. Devamında ise “Bloodborne Yharnamites adı verilen sakinleri dehşet verici yaratıklara çeviren kandan doğan hastalığa yakalanmış çökmüş Gotik, Viktorya döneminden esinlenen Yharnam şehri boyunca ilerleyen oyuncu karakteri Avcı’yı takip ediyor. Vebanın kaynağını bulma girişiminde olan oyuncu karakteri, canavarlar ve kozmik varlıklar ile savaşır iken şehrin gizlerini ortaya çıkartıyor.”

Şu an için Sony Pictures tarafından konuya ilişkin olarak bir teyit veya yalanlama gelmiş değil, ama bir Bloodborne filmi de hiç fena olmaz değil mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version