Bloober Team Layers of Fear ile Geri Dönüyor

Korkunun katmanlarına Unreal Engine 5 ile dönüş...

Bloober Team Layers of Fear ile Geri Dönüyor

Ani korku sahneleri ile dolu oyun dendiğinde akla gelen stüdyolardan birisi olan Bloober Team Layers of Fear ile karşımıza çıktı. Önümüzdeki yıl satışa sunulacak olan yeni oyun ile ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Summer Game Fest Açılış Yayını Sırasında Gösterilenler


Bloober Team, her ne kadar 2010 yılından bu yana birçok oyun geliştirmiş olsa da, adını 2016 yılında satışa sunduğu Layers of Fear ile duyurmuştu. Psikolojik rahatsızlığı olup da başyapıtını tamamlamakla uğraşan bir ressamı yönettiğimiz oyunun dünya çapında büyük bir başarı elde etmesinin ardından, Observer, Layers of Fear 2, Blair Witch ve The Medium gibi birçok farklı ve beğeni toplayan oyun ile karşımıza çıkmıştı.

Bloober Team Layers of Fear ile Seriye Geri Dönüyor

Geçtiğimiz yıl Konami ile imzalanan işbirliği, yeni Silent Hill oyununun Polonya menşeli stüdyodan geleceği düşüncesini oluşturmuştu. Ancak Tokyo Game Show fuarı sırasındaki Unreal Engine 5 ile geliştirilen Layers of Fear’i duyurarak, bir nevi sürpriz yapmıştı. Her ne kadar bu yıl içerisinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için yayınlanacağı söylenmiş olsa da, Summer Game Fest sırasında yapılan duyuruya göre yeni oyun önümüzdeki yıl bizlerle olacak.

Yoğun araştırma ve saplantılarının esiri olmuş sanatçıların hikayelerini keşfedeceğimiz bir anlatıma odaklanılacak olan yeni Layers of Fear, duyguları zenginleştiren bir korku sunacak. Yeni bir hikaye ile Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritence ve Layers of Fear 2 temellerine kurulacak olacak olan oyunun, Işın İzleme teknolojisi, 4K çözünürlük ve HDR efekti destekleyecek olmasının yanı sıra Lumen sistemini de kullanacağı söyleniyor.

Yeni oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version