BlizzCon 2024 İptal Edildi: İşte Nedeni

Gelecekte geri dönecekmiş...

Biz oyuncular için büyük önem arz eden BlizzCon, bu yıl için düzenlenemeyecek. Blizzard Entertainment, BlizzCon 2024 iptali için alınan karara ve yapılan planlara ilişkin açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Tales of the Shire Duyuruldu: Bu Yıl İçerisinde Geliyor


İlk olarak 2005 yılında düzenlenmiş olan BlizzCon, 2006, 2012 ve COVID-19 salgını yüzünden 2020 ve 2022 yıllarında düzenlenememişti. 2023 yılında geri dönüş yapan Blizzard Entertainment tarafından düzenlenen etkinlik, bu yıl düzenlenemeyecek. IGN sitesine yapılan açıklama ile BlizzCon 2024 iptal kararı izah edildi.

BlizzCon 2024 Neden İptal Edildi?

Buna göre, etkinliğin durumu göz önünde bulundurularak 2024 yılının es geçilmesine karar verilmiş. Önümüzdeki yıllarda geri dönüş yapılacak, ama şu an itibarıyla önümüzdeki birkaç aya yayılacak şekilde World of Warcraft: The War Within ve Diablo 4: Vessel of Hatred genişlemeleri için daha fazla detayın verilmesi planlanıyormuş. Ayrıca GamesCom 2024 dahil pek çok tanıtım ile topluluklar ile bir araya gelmenin de planları yapılıyormuş.

Blizzard Entertainment, Dreamhack Dallas kapsamındaki Overwatch Champions Series için hatırlatmada da bulunur iken dünya genelindeki birden fazla etkinlik ile Warcraft markasının otuzuncu yıldönümünün de kutlanacağını söyledi.

Exit mobile version