Bleak Faith: Forsaken, Önümüzdeki Ay Çıkıyor

Bakalım iyi bir Souls alternatifi olabilecek mi?

Bleak Faith Forsaken, Önümüzdeki Ay Çıkıyor

Archangel Studios tarafından yapılan duyuru ile Bleak Faith: Forsaken, Mart ayında bizlerle olacak. Net çıkış tarihi duyurusuna ilişkin olarak yeni bir fragman da yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni League of Legends Oyunlarının Çıkış Tarihleri Duyuruldu


FromSoftware tarafından geliştirilmiş olan Dark Souls oyun dünyasında derin bırakmış olan bir seriydi. Öyle ki, sonrasında çıkan oyunlara ilham kaynağı olmuş ve oynanış mekaniklerini yaşatmayı başarmıştı. Bleak Faith: Forsaken ise bunların bir yeni olarak karşımıza çıkacak.

Archangel Studios tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanacak oyunda, büyüyen Omnistructure dehşetine karşı insanlığın son çaresi olan bir Forsaken rolünde olacağız. Senaryo bizi devasa, acımasız ve birbirine bağlı bir dünyaya götürecek. Devasa açık dünyasında dolaşırken, bir yandan da kayıp medeniyetin unutulmuş tarihini ortaya çıkartacağımız Bleak Faith: Forsaken, detaylı sınıf ve takviye sistemi ile çok yönlü yaklaşımda bulunabileceğimiz zorlayıcı dövüş deneyimi ve Rol Yapma Oyunu ilerleme sistemi içerecek olup, oynanış stili açısından da çeşitlilik ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Bleak Faith: Forsaken Ne Zaman Çıkıyor?

İlk etapta 2022 yılında çıkacağı söylenen oyun için yayınlanan yeni fragman ile PC (GOG ve Steam) çıkış tarihi 10 Mart 2023 olarak ilan edildi.

İki buçuk dakikaya yakın uzunluğu olan fragmanda, Souls oyunlarını bir hayli iyi hissettiren atmosferin ve çevre tasarımının olduğunu görebiliyoruz. Oynanışın ne denli iyi olduğuna ise çıkış gününde net bir şekilde karar verebileceğiz.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version