Black Adam Vizyon Tarihi Belli Oldu!

Dwayne Johnson ağırlığını ortaya koymuş.

Black Adam vizyon tarihi

Fast and Furious serisiyle ününe ün katan Dwayne Johnson’ın başrolünde yer alacağı Black Adam‘ın vizyon tarihi belirlendi. Johnson’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre 29 Temmuz 2022 tarihinde film vizyona girmiş olacak. Black Adam vizyon tarihi belli oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Netflix Mart 2021: Gelecek Diziler ve Filmler


Black Adam Vizyon Tarihi

Fast and Furious serisiyle ününe ün katan Dwayne Johnson’ın başrolünde yer alacağı Black Adam’ın vizyon tarihi belirlendi. Black Adam hakkında yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Şimdi ise Black Adam için vizyon tarihi belirlendi. Yeni duyuruya göre film 29 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek.

Paylaşılan videoda New York’ta bulunan Times Meydanı’ndaki neredeyse tüm panolara reklam verilmiş. Black Adam’ın oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson ve Pierce Prosnan’ın yanı sıra Marwan Kenzari, Atom Smasher rolüyle Noah Centineo, Cyclone rolüyle Quintessa Swindel ve Hawkman rolüyle Aldis Hodge yer alıyor.

Black Adam Kimdir? 

Black Adam da güçlerini tıpkı SHAZAM gibi Mısır Tanrılarından almıştır. SHAZAM adındaki büyücü tarafından seçilmiş ve güçleri bahşedilmiştir. Teth-Adam ismini alarak “SHAZAM” dediğinde güçleri kullanmaya başlamıştır. Fakat güçlerinin kudreti onu yozlaştırmıştır. Artık Teth-Adam’ın gücünü kendi için kullanmaya başladığını anlayan Büyücü SHAZAM, onun adını Black Adam olarak değiştirir ve ondan güçlerini geri alamayacağı için onu evrendeki en uzak yıldıza sürgün eder.

Black Adam tam 5000 yıl boyunca evrendeki bir yıldızda sürgün kalır. 1945 yılındaysa Dünya’ya geri dönmenin bir yolunu bulur. Geri döndüğünde onu Captain Marvel, Captain Marvel Jr. Ve Mary Marvel karşılamıştır. Captain Marvel önderliğinde kurulan grup da Marvel Family (Marvel Ailesi) olarak geçmektedir. Marvel Family, 2019 yılında çıkan SHAZAM filminde Billy Batson ve üvey kardeşleri olarak gözükse de 1940’lı yılların çizgi romanlarında daha farklıydı.

Captain Marvel bir şekilde Black Adam’ın SHAZAM demesini sağlamıştır ve onu geri insan formuna dönüştürmüştür. Yıllar boyu Black Adam formunda olduğu için yaşlanmasa da Teth-Adam formunda 5000 yaşında olduğu için hikayenin sonunda ölür. Henüz filmin hangi konuyu ele alacağını bilmiyoruz. Daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktaracağız.

Peki ya siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Film için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version