Bir Elder Scrolls Oyuncusu 600 Yılını Hapiste Geçirdi

Mapushanelere Güneş doğmuyor...

elder-scrolls-600-yil-hapishane

Bir Elder Scrolls oyuncusu 600 yılını hapishanede geçirerek, ilginç şeyler denedi. Bildiğiniz üzere Elder Scrolls oyunlarında hapishaneye atılabiliyorsunuz. Çoğu oyuncu hapishaneye düşerse, hemen oradan çıkmanın yollarını arıyor. Fakat bir oyuncu demir parmaklıkların ardında kalmayı çok sevmiş ve ilginç bir şey denemiş…

Elder Scrolls serisinin en azılı hayranlarından bir tanesi olan Unofficial Elder Scrolls Pages isimli oyuncu, The Elder Scrolls IV: Oblivion‘ı aslında bozmaya çalıştı.


İlginizi çekebilir: Galatasaray Başkanı The Elder Scrolls Online oynuyor


Seriyi oynayanların bileceği üzere TES serisi yapımların hikayesinde çeşitli çağlar bulunuyor ve bu çağların her biri 1000 yıl sürüyor. Oblivion ise Üçüncü Çağ içerisinde geçen bir yapım ve Unofficial Elder Scrolls Pages, çağı bitirip bitiremeyeceğini görmeyi denemiş.

Hapishanede 225001 gün yani 616 yıl geçiren oyuncu, böylece kendi çapında ilginç bir rekorun altına imza atmış. Ne kazandığına dair herhangi bir fikrimiz yok; ancak kendisinde demir gibi bir sabır olduğunu söyleyebiliriz. 616 yıl hapis yatan karakterinin üzüntüsünü ise aşağıdaki görüntülerde görebilirsiniz.

Exit mobile version