BioShock Netflix Uyarlaması, Yönetmenini ve Senaristini Buldu

Halen yayın tarihi belli değil...

BioShock Netflix Uyarlaması, Yönetmenini ve Senaristini Buldu

Resmi duyuru ile BioShock Netflix uyarlaması, yönetmenini ve senaristini en nihayetinde buldu. Uzun zamandan sonra yaşanan yeni gelişme, bizleri heyecanlandırmadı değil. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: BioShock Isolation için 2024 Yılı Hedefleniyor


Hatırlayacağınız üzere geçmişte Universal, seriyle ilgili bir film uyarlaması çalışmalarına başlamıştı. Hatta Gore Verbinski (Karayip Korsanları) ile yönetmenlik konusunda anlaşılmıştı. Ama proje, sıkıntılı geçen birkaç yılın ardından ne yazık ki iptal edilmişti.

Geçtiğimiz Şubat ayında ise, ortaya çıkan birçok söylentinin ardından, Netflix bombayı patlatmıştı. Öyle ki Take-Two Interactive ve Vertigo Entertainment, filmin yapımı için Netflix ile ortaklık kurduklarını duyurmuşlardı.

BioShock Netflix Uyarlaması için Yönetmen ve Senarist Bulundu

Bir süredir film uyarlamasının akıbeti belirsizliğini koruyordu, ama yakın bir zaman önce bu sessizlik bozuldu ve ilk yeni haber geldi. Şimdilik yayın tarihi belli olmayan BioShock için yönetmen koltuğunda oturacak ve senaryosunu kaleme alacak olan isimler belli oldu. Söylenene göre I am Legend, The Hunger Games: Catching Fire ve Slumberland dahil önemli filmleri yönetmiş olan Francis Lawrence, BioShock Netfix uyarlamasının da yönetmen koltuğunda oturacak.

Öte yandan, senaryo ise Michael Green tarafından kaleme alınacak. Green, daha önceden American Gods, Blade Runner 2049 ve Logan filmlerinin de senaryolarını kaleme almıştı. Bu filmlerin bir hayli büyük başarılara imza attığını göz önünde bulunduracak olursak, yapımcı kadrosunda iki önemli ismin bulunduğunu ve beklemeye değer bir uyarlama ile karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Elbette bu, yaşanacak olan yeni gelişmeler ile daha iyi netleşecektir.

Son olarak, Twitter üzerinden yapılan duyuru paylaşımında hem Big Daddy hem de Rapture görülebiliyor. Bu da bizlere, film uyarlamasının ilk iki oyunun geçtiği meşhur şehre bir kez daha götüreceğinin işaretini veriyor.

Exit mobile version