BİM’e Gelen Oyuncu Aksesuarları (13 Ocak)

BİM'e bu hafta gelen oyuncu aksesuarları belli oldu.

Türkiye’nin dört bir yanında binlerce mağazası bulunan BİM’e gelen oyuncu aksesuarları ile karşınızdayız. Peki 31 Ocak tarihinde BİM’den satın alabileceğiniz oyuncu aksesuarları hangileri?


Epic Games’in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu (14 Ocak)


BİM’e Gelen Oyuncu Aksesuarları – 13 Ocak

Bu hafta BİM’de oyunculara yönelik kaliteli oyuncu ekipmanları, uygun fiyatlarla sunuluyor.

BİM'e Gelen Oyuncu Aksesuarları (13 Ocak)

Bu kampanya kapsamında Steelseries’ten Trust’a, HP’den Starcom’a kadar pek çok ürüne piyasa fiyatının altında fiyatlarla ulaşmanız mümkün hale geliyor.

13 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak bu indirimlerin stoklarla sınırlı olduğunun altını çizmekte fayda var. Peki siz BİM’e gelen oyuncu aksesuarları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu indirimleri beğendiniz mi ve bu ürünlerden herhangi birisini satın almayı düşünüyor musunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.


Teknoloji Haberleri


Perakende sektörünün en yaygın zinciri olan BİM, Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde, binlerce market ile faaliyet göstermekte. Gelen ürünleri en yakın mağazayı ziyaret ederek göz atabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük 15 şirketi arasında yer alan BİM zincir marketlerinde bazı haftalar oyuncular için ürünler satışa sunuluyor.

Exit mobile version