Beyond: Two Souls Ücretsiz Demo ile Steam’e Geldi

Beyond: Two Souls Ücretsiz Demo fırsatı ile Steam sayfasını açtıç

Beyond: Two Souls Ücretsiz Demo steam sayfası ellie

Yaklaşık bir yıl önce Epic Games Store üzerinden PC oyuncuları ile buluşan PlayStation’a özel oyun Beyond: Two Souls ücretsiz demo ile Steam sayfasını açtı.

Geliştirdiği muhteşem macera oyunlarıyla hafızamıza kazınan Quantic Dream, Fahrenheit ve Heavy Rain gibi muhteşem iki oyun ile oyuncularla buluştuktan sonra PlayStation 3 için Beyond: Two Souls’u piyasaya sürmüştü. Oyun tarihine adını yazdıran yapımlardan bir tanesi olan Heavy Rain sonrasında çıkan Quantic Dream oyunu olarak büyük beklentiyle beklenen Beyond: Two Souls, maalesef beklentileri karşılayamamıştı.

Beklentinin altında kalmasına karşın, Beyond: Two Souls oldukça başarılı ve oynamaya değer yapımlardan biri olarak, iyi puanlar almıştı. Hem kullanılan yeni nesil motion capture teknikleri hem de sürükleyici hikayesiyle Beyond, PlayStation 3 sonrasında PlayStation 4 için çıkmıştı.

Sony’nin PlayStation’a özel bazı oyunlara PC kapılarını açmasının ardından Beyond da Epic Games Store yollarını tutmuştu. Bir yıl süreceği bilinen Epic anlaşmasının ardından Steam’e çıkmak için harekete geçen Beyond, bugün itibarıyla sayfasını aktif hale getirdi.

Beyond: Two Souls ücretsiz demo şansı ile Steam’de göründü

Sadece PlayStation’a özel oyunlar üreten Fransa merkezli oyun stüdyosu Quantic Dream, beklenmedik bir çıkış yaparak Beyond: Two Souls’u PC platformuna getirmişti. Yaklaşık bir yıl önce Epic Games Store üzerinden PC oyuncuları ile buluşan yapım, bugün itibarıyla Steam’e geldi.

Aslında oyunu Epic Games Store üzerinden takip edenler, oyunun demo sürümünün olduğunu daha önce görmüşlerdi. Bugün itibarıyla oyunun demosu, Steam üzerinde de kendine yer buldu.

Yaklaşık 10 gün önce yaptığımız, Beyond: Two Souls Steam veritabanına kaydedildi haberinde de görebileceğiniz gibi oyunun Steam sayfasının açılacağı neredeyse biliniyordu. Birkaç saat önce açılan Steam sayfası ile birlikte söylenti olarak çıkan haberler doğrulanmış oldu.

Beyond için hazırlanan Steam sayfasında, oyunun çıkış tarihine dair bilgi verilmedi. Bunun yerine demo sürümü Steam’e eklendi ve çıkış tarihi olarak “yakında geliyor” ibaresine yer verildi. Yine de Epic Games Store ile yapılan anlaşmanın 1 yıllık olduğu daha önce söylenenler arasındaydı. Kısaca 19 Temmuz 2020 itibarıyla Beyond: Two Souls’u Steam üzerinden satın alabileceğimiz artık neredeyse kesinleşmiş oldu.

Quantic Dream oyunlarının demoları Steam’de

Beyond: Two Souls sonrasında Quantic Dream, bugüne kadar piyasaya sürdüğü oyunların demo sürümlerini Steam sayfasına yükledi. Halihazırda Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human oyunlarının demo sürümleri Steam üzerindeki yerlerini aldı.

Steam Quantic Dream sayfası üzerinden, ücretsiz olarak oynanabilen bu emo sürümlerine erişebilir ve PlayStation’a özel bu oyunları PC üzerinde deneyimleyebilirsiniz.


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version