Bend Studio ve Naughty Dog İş Birliğinde Yeni Uncharted Mı Geliştiriliyor?

Ya da başka bir proje?

Bir geliştiricinin LinkedIn profiline bakılırsa, Bend Studio ve Naughty Dog iş birliğinde yeni Uncharted oyunu geliştiriliyor gibi görünüyor. Elbette şimdilik kesin bir şey söylenmemiş olmakla birlikte, bu ihtimalin heyecan yarattığını söyleyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Uncharted Devam Filmi Geliyor


Bildiğiniz gibi geçmişte Bend Studio, Naughty Dog gözetiminde PlayStation Vita için Uncharted: Golden Abyss oyunu geliştirmişti. Yan senaryolu oyun, bizi ilk Uncharted’ın da öncesine götürmüş ve kayıp Quivira şehrini bulma amacıyla büyük bir maceraya çıkartmıştı. El konsolunun teknik özelliklerinin de ön plana çıktığı Uncharted: Golden Abyss sonrasında, görünüşe göre iki stüdyo yeniden bir araya geldi ve sıradaki Uncharted için kolları sıvadılar.

Bend Studio ve Naughty Dog İş Birliğinde Yeni Uncharted Geliştiriliyor Mu?

X kullanıcısı FaizShaikh7681 tarafından 2020 yılının Ocak ayından 2022 yılının Nisan ayına kadar Bend Studio bünyesinde Kıdemli Oynanış Animatörü  olarak çalışan Adam Lawson’ın LinkedIn profilinde, Naughty Dog ile henüz duyurusu yapılmamış bir proje için çalıştığı belirtilmiş. Bu süreçte Lawson, içerik örnekleme ve oluşturma, animasyon araçları oluşturma ve ekibe esin kaynağı olmak ve oyun anları ve sistemleri planlamak için ön-görselleştirme çalışmaları yapmış.

Naughty Dog Uncharted Serisini Devam Ettirmek İstiyor

Geliştiricinin profilinde iptal edilen çok oyunculu The Last of Us projesine yer vermemiş olması, sıradaki Uncharted oyununun geliştirilme aşamasında olduğu düşüncesini güçlendiriyor. Her ne kadar Naughty Dog seriden elini eteğini çekmiş olsa da, Uncharted: Golden Abyss oyunundaki gibi bir iş birliği görebilmemiz olası. Elbette şu durumda sadece tahminlerde bulunabiliyoruz. İşin aslının ne olduğuyla ilgili daha fazla fikir edinebilmek için ya daha başka sızıntıların yaşanmasını ya da resmi duyuruyu beklememiz gerekebilir.

Her ne kadar serinin güncel oyunu Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve bağımsız genişlemesi Uncharted: Kayıp Miras olsa da, beyaz perde uyarlaması ve halihazırda üzerinde çalışıldığı söylenen ikinci film ile Nathan Drake ağabeyimizin maceraları devam ediyor. Bakalım gelecekte yeni bir ana veya yan oyun görebilecek miyiz? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version