Bella Ramsey Yeni The Last of Us Sezonu ile Dönüyor

Ünlü oyuncu geri dönüyor!

The Last of Us dizisi yaratıcılarından olan Neil Druckmann tarafından yapılan resmi açıklama ile Bella Ramsey yeni The Last of Us sezonunda da kadroda olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Last of Us Sezonu, Part 2’yi Bütünüyle Kapsamayacak


PlayStation markasının ikinci uyarlaması olan The Last of Us dizisinin ilk sezonu, bu haftanın başında yayınlanan final bölümü ile tamamlanmıştı. Yine izleyici rekorunun kırıldığı kapanışın ardından, gözlerimizi elbette The Last of Us Part 2 oyununda yaşananları göreceğimiz ikinci sezona çevirmiştik.

the-last-of-us-bella-ramsey-1675072887

Bella Ramsey Yeni The Last of Us Sezonu Kadrosunda Olacak

Bildiğiniz gibi ikinci oyundaki zaman atlamasının öncesinde ve senaryonun ilerleyen kısımlarındaki geriye dönüşlerde, Ellie karakterinin ilk oyundaki halini görüyorduk. Haliyle Bella Ramsey’nin ikinci sezonda da görünmesi ihtimali bulunuyordu. Hayranlar ise bahsi geçen zaman atlamasını da işin içine dahil ederek, bir uyumsuzluğun olabileceğini öne sürmüşlerdi. Ancak ünlü oyuncunun ikinci sezon ile geri dönüş yapacağı resmiyet kazandı.

The Wrap sitesine yansıyan haber, Bella Ramsey ikinci sezonda da olacak. Konuya ilişkin olarak Neil Druckmann, “Bella kadroda olduğu için son derece şanslıyız…ve Bella’yı ancak ‘Artık sizinle çalışmak istemiyorum millet’ demesi durumunda başka bir oyuncu ile değiştirmeyi düşünürdük. Ve bunun sonrasında bile, bu hakkı ona vereceğimizden emin değiliz. Bu sezonda dönmesi için zorlayabilirdik.” yorumunda bulundu.

Hayranlar her ne kadar Bella Ramsey’nin The Last of Us Part 2 oyunundaki Ellie rolü için çok genç olduğunu dile getirmiş olsalar da, Craig Mazin tarafından da dikkat çekildiği üzere ünlü oyuncu gerçekte on dokuz yaşında. Diğer bir deyiş ile Ramsey aslında devam oyunundaki Ellie ile aynı yaşta ve hayranların öne sürdüğünün aksine, karakteri canlandırmak için o kadar da genç değil.

Exit mobile version