Bella Ramsey’ye The Last of Us Oynamaması Söylenmiş

Ama videolarını izlememesi söylenmemiş...

Bella Ramsey’ye The Last of Us Oynamaması Söylenmiş

Önümüzdeki yıl içerisinde HBO Max üzerinden yayınlanacak olan The Last of Us, 2020 yılının Mart ayında duyurulmuştu. Zaman içerisinde hakkında birçok bilgi sahibi olduğumuz dizi için oldukça ilginç bir açıklama geldi. Ellie Williams karakterini canlandıracak olan Bella Ramsey’ye The Last of Us çekimleri öncesinde oyunu oynamaması söylenmiş.


İlginizi Çekebilir: The Last of Us Part 1, Dunder Mifflin Göndermesiyle Gündemde


Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda SheKnows tarafından yapılan röportajda konuşan Ramsey, dizinin bir hayli beğenileceğini söyleyerek bekleyenleri bir hayli heyecanlandırmıştı. İlk bölümün yayınlanacağı tarihin belli olmadığı The Last of Us için bu defa da USA Today tarafından yapılan röportaj sırasında konuşan Bella Ramsey, bir hayli ilginç söylemlerde bulundu.

Bella Ramsey’ye The Last of Us Oyununa Bakmaması Söylenmiş

Seçmeler sırasında kendisine Naughty Dog stüdyosu tarafından geliştirilmiş olan oyunu oynayıp oynamadığı sorulmuş. Ramsey bu soruya dürüst bir şekilde oynamadığı yönünde cevap verince, oynaması için hiçbir şekilde cesaretlendirilmemiş ve bu şekilde devam etmesi söylenmiş. Ne var ki canlandıracağı Ellie karakteri hakkında fikir edinebilmek için Youtube üzerinden birkaç oynanış videosu izlemeden de geri durmamış.

Dizi için bir hayli heyecanlı olduğunu da dile getirmeden geçmeyen Bella Ramsey, hayatının büyük bir parçası olduğunu söylüyor: “Bütün bir yıl boyunca çekimdeydim. Sadece on dokuz yaşında olduğunuzu düşünürseniz, oldukça uzun bir zaman.”

HBO, Sony Pictures Television, PlayStation Productions, The Mighty Mint ve Naughty Dog ortaklığında hazırlanan dizinin senaryosu, Craig Mazin ve Neil Druckmann ikilisine emanet. Bu ikiliye Game of Thrones ve Chernobyl dizilerinde görev almış olan Carolyn Strauss da eşlik edecek iken, yapımcı kadrosunda Naughty Dog stüdyosundan Evan Wells de bulunuyor. Şimdiye kadar onaylanan oyuncu kadrosu ise şöyle:

Exit mobile version