Battlefield 2042 Çıkış Tarihi Ertelendi

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre son dönemlerin heyecanla beklenen oyunlarından birisi olan Battlefield 2042 için biraz daha beklemeniz gerekecek. Peki Battlefield 2042 çıkış tarihi ne zamana ertelendi?


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri Neler?


Battlefield 2042 Çıkış Tarihi Ne Zamana Ertelendi?

Battlefield 2042 ile ilgili ilk duyurulara göre oyunun planlanan çıkış tarihi 22 Ekim 2021 olarak belirtilmişti. Covid-19 pandemisinin yol açtığı çeşitli sorunlardan ötürü bu tarih 19 Kasım 2021 olarak güncellendi. Yani aşağı yukarı bir aylık bir erteleme söz konusu diyebiliriz.

Serinin yeni oyunu 19 Kasım 2021 tarihinden itibaren PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, PC ve Stadia için indirilebilir hale gelecek. Tabii ki Battlefield 2042’nin çeşitli nimetlerinden faydalanabilmek için yeni nesil konsollara ihtiyaç duyduğunuzu hatırlatmak isterim.

Örneğin savaş alanındaki oyuncu sayısı PlayStation 4 ile PlayStation 5 ya da Xbox One ile Xbox Series arasında farklılık gösterecek. Benzer bir durum grafikler için de geçerli olacak.

Battlefield Serisinin Evrimi: Grafikler Kıyaslandı!

Battlefield 2042 Hakkında

Battlefield 2042, serinin ikonik topyekün savaşının geri döndüğünün habercisi olan birinci şahıs nişancı oyunudur. Yakın gelecekte düzeni bozulan bir dünyada, manganızın ve yüksek teknolojili cephaneliğinizin yardımıyla dinamik olarak değişen savaş alanlarına uyum sağlayın ve zorlukların üstesinden gelin.

128 oyuncu desteği sunan Battlefield 2042, dünyadaki geniş savaş alanlarına eşi benzeri görülmemiş bir ölçek getiriyor. Oyuncular, Conquest ve Breakthrough gibi güncellenmiş çok oyunculu modlardan yepyeni Hazard Zone’a kadar birçok büyük deneyim yaşayacak.

Exit mobile version