Batman: Arkham Trilogy’nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

Gotham City macerası sonbaharda başlayacak...

Batman Arkham Trilogy'nin Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğinde Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City ve Batman: Arkham Knight oyunlarının bulunduğu Batman: Arkham Trilogy’nin Switch çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. Yılın son çeyreğinde, Nintendo konsolu sahipleri için Gotham City macerası başlıyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni Nintendo Konsolu 2024 Yılında Satışa Sunulabilir


Batman: Arkham Trilogy’nin Switch Çıkış Tarihi Resmen Açıklandı

Batman: Arkham Trilogy, Switch için Haziran ayında gerçekleştirilen Nintendo Direct sırasında duyurulmuştu. Turn Me Up Games tarafından Nintendo konsoluna uyarlanan paket, 13 Ekim 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Ana oyunlara ek olarak halihazırda yayınlanan bütün indirilebilir içeriklerin de bulunacağı Batman: Arkham Trilogy paketinin eShop sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu oyunda Batman, azılı düşmanı Joker tarafından Arkham Asylum isimli akıl hastanesine kapatılıyor. Tabii ki düşmanlarıyla birlikte. Bununla da kalmayan Joker, hayali Gotham şehrinin dört bir yanındaki gizli bombaları patlatmakla da tehdit ediyor. Batman olarak bizim amacımız ise öncelikli olarak akıl hastanesinden kaçmak ve sonrasında da Joker’in planlarına son vermek olacak.

Batman: Arkham Asylum için bir devam oyunu olan Batman: Arkham City, 2011 yılında satışa sunulmuştu. Bu defa Arkham Asylum oyunundaki akıl hastanesinden beş kat daha büyük olmasıyla endüstriyel bölgeleri ve Gotham şehrinin sembolik bölgelerini çevreleyen Arkham City hapishanesine kapatılan Batman, esasen baş düşmanı Joker tarafından tetiklenen kargaşadan dolayı meydana gelen aksiliklere bir son vermek amacındadır.

Batman serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Knight, Rocksteady Studios tarafından PlayStation 4, PC ve Xbox One için geliştirilmişti ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından da yayınlanıyor. Batman: Arkham serisinin dördüncü ana oyunu olarak karşımıza çıkan Batman: Arkham Knight, Batman: Arkham City oyunun bir yıl sonrasında geçiyor. Konuya göre Scarecrow Gotham şehrine bir saldırı düzenliyor. Şehir genelinde tahliye başlarken, yaptığı saldırıyla da kalmayan Scarecrow Arkham Knight’ın yardımıyla Batman’ı en büyük düşmanlarıyla bir araya gelerek yok etmeye çalışıyor.

Exit mobile version