Batman: Arkham Knight’a Yeni Kostümün Eklenmesi Heyecan Yarattı

Vaktinden önce mi eklendi?

Batman Arkham Knight'a Yeni Kostümün Eklenmesi Heyecan Yarattı

2015 yılında satışa sunulmuş olan Batman: Arkham Knight’a yeni kostümün eklenmesi hadisesi gizemini koruyor. Görünüşe göre bir zamanlama hatası oldu, ama aynı zamanda da hayranlara heveslerini kursaklarında bıraktıran bir sürpriz yaşattı.


İlginizi Çekebilir: Batman: Arkham Üçlemesinin Switch Tarihi Ertelendi!


Rocksteady Studios tarafından geliştirilmiş olan Batman: Arkham Knight, ilk olarak PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Iron Galaxy Studios ile ortaklaşa yürütülen bir çalışma ile uyarlanan PC versiyonu ise bildiğiniz gibi skandallara sahne olmuştu. Üzerinden sekiz yıl geçmiş olan oyun için yakın bir zaman önce ilginç bir gelişme yaşandı ve Batman: Arkham Knight’a yeni kostümün eklenmesi ile kaldırılması bir oldu.

Batman: Arkham Knight’a Yeni Kostümün Eklenmesi ile Kaldırılması Bir Oldu

GameSpot tarafından da doğrulandığı üzere, 2022 yılında vizyona giren ve Batman karakterinin Robert Pattinson tarafından canlandırıldığı filmdeki kostüm oyunun Epic Games mağazasındaki versiyonuna eklendi. Ne var ki aynı hızla da kaldırıldı. İlk etapta mod olduğu düşünülmüş olsa da, kısa sürede resmi olarak eklendiği doğrulandı.

Batman (1989) ve The Dark Knight filmlerindekilerin yanına eklenen ve oyuncuların da büyük bir beğeni ile karşıladıkları bu kostümün neden kaldırıldığına dair resmi bir açıklama yapılmış değil, ama Switch için 26 Ekim 2023 Perşembe günü yayınlanması beklenir iken 1 Aralık 2023 tarihine ertelenen Batman: Arkham Trilogy ile bağlantılı olabileceği düşünülüyor.

Bahsi geçen kostümün, oyunun bütün versiyonlarında yer alması planlanmış olması yüksek ihtimal. Güncellenmiş olan oyun istemcisinin Batman: Arkham Trilogy paketinin ilk duyurulan çıkış tarihinde Epic Games mağazasında kazara yayınlanmış olması sonucunda, kostümün oyuna vaktinden önce eklenmesine yol açmış gibi görünüyor. Yani bir nevi kostümün yayınlanacağını vaktinden önce öğrenmiş olduk diyebiliriz. Elbette bunun için Warner Bros. Games ve Rocksteady Studios  veya Epic Games tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemekte fayda var.

Exit mobile version