Baldur’s Gate 3 Türkçe Dil Desteğine Kavuştu!

Larian Studios, biz Türk oyun severleri sevindirdi!

Baldur's Gate 3 Türkçe Dil Desteğine Kavuşacak! (Güncel)

Güncelleme: Patch 6 bugün itibarıyla yayınlandı. Baldur’s Gate 3 Türkçe dil desteğinin yanı sıra, Wild Magic ve Draconic Bloodline alt sınıfları ile Sorcerer sınıfı, Sorcerer büyüleri ve Grymforge diyarı eklendi.

***

Biz Türk oyun severler için oldukça sevindirici bir haberimiz var. Baldur’s Gate 3 Türkçe dil desteğine resmi olarak kavuşuyor. Hem de oyunun final versiyonunun çıkışı öncesinde. Eğer oyunu fazlaca yer kapladığı için kaldırmışsanız, yakın bir zamanda yeniden kurmanız gerekecek gibi görünüyor. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Surviving Mars Türkçe Dil Desteğine Kavuştu!


Eskilerin unutulmaz klasik Rol Yapma Oyunu olan Bladur’s Gate, üçüncü oyunu ile geri dönmüştü. Halihazırda Erken Erişim aşamasında olan Baldur’s Gate 3’ün herhangi bir aksilik olmaz ise 2022 yılında Erken Erişim aşamasından çıkması bekleniyor.

Bugüne kadar birçok güncellemenin yayınlandığı yeni oyun, Druid sınıfı dahil birçok yeni içeriğe kavuşmuştu. Final versiyonuna ulaşana kadar, muhtemelen daha birçok yeni güncelleme yayınlanacaktır. Ne var ki dün itibarıyla gerçekleşen dördüncü Panel From Hell şovu sonrasında, biz Türk oyun severleri heyecanlandıracak bir duyuruya imza atıldı.

Baldur’s Gate 3 Türkçe Oluyor!

Geliştirici Larian Studios, Twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuru ile henüz yayınlanma tarihi belli olmayan Patch 6 ile yen oyuna Türkçe dil desteğinin de ekleneceğini müjdeledi:

Faerun topraklarında artık Türkçenin de hüküm sürme vakti geldi! Ünlü Baldur’s Gate serisinin son oyunu olan Baldur’s Gate 3, Patch 6 ile birlikte Türkçe alt yazı desteğine kavuşuyor! Bu serüvene şimdi Türkçe ile ortak olun!

Patch 6 adds Turkish Support to Baldur’s Gate 3!

Duyurunun ardından oyunun Steam sayfasına baktığımız zaman, artık Türkçe altyazı ve arayüz seçeneklerinin de yer aldığını görebiliyoruz.

Türkçe dil desteğinin ekleneceği Patch 6 ile oyuna ayrıca Sorcerer adıyla yeni bir sınıf ve Grymforge adı altında yeni bir bölge de eklenecek iken, Baldur’s Gate 3 için genel olarak bir görsel düzenlemenin uygulanacağı da verilen detaylar arasında yer alıyor.

Baldur’s Gate 3 Konusu

Kaçırılmış, enfekte ve kayıp. Bir canavara dönüşüyorsun ama içindeki yozlaşma büyüdükçe gücün de büyüyor. Bu güç hayatta kalmana yardımcı olabilir ama bunun bir bedeli olacaktır. Parti içinde kurduğun güven bağı her yetenekten daha çok işine yarayabilir. Şeytanlarla, varlıklarla ve diğer kötücül dünya dışı güçlerle çatışmalara girerek Unutulmuş Diyarlar’ın kaderine karar vereceksin.

Exit mobile version