Baldur’s Gate 3 Dizi veya Film Uyarlaması Gelebilir

Konsollar, PC derken, şimdi de Netflix'e...

Çıkışı sonrasında dikkatleri üzerine çeken ve büyük başarılara imza atan yapımların yolu, çoğunlukla beyaz perdeden veya televizyon ekranımızdan geçiyor. Görünüşe göre The Game Awards 2023 şovuna damga vuran, hatta çoğunluğun hemfikir olduğu doğrultuda Yılın Oyunu ödülünü de kapan Baldur’s Gate 3 dizi veya film uyarlaması ile karşımıza çıkacak.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Açıklandı


2020 yılında Erken Erişim aşaması ile PC kullanıcılarına sunulmuş olan oyun, 3 Ağustos 2023 tarihinde nihai sürümüne kavuşmuştu. 6 Eylül 2023 tarihinde PlayStation 5 kullanıcılarıyla da buluşan Baldur’s Gate 3, The Game Awards 2023 şovunun gerçekleştiği gün de Xbox Series kullanıcılarına açılmıştı. Şimdi de farklı bir platforma adım atacak gibi görünüyor.

Baldur’s Gate 3 Dizi veya Film Uyarlaması Geliyor Mu?

Giant Freaking Robot sitesinin kaynaklarının aktardığına göre, Baldur’s Gate 3 uyarlaması için düğmeye basılmış olabilir. Ne var ki dizi mi, yoksa film mi olacağı belirtilmiş değil. Ancak şunu da unutmamak gerekiyor ki, Netflix tarafından yapılmış herhangi bir açıklama olmadığı için ortaya atılan iddianın tamamıyla asılsız çıkma durumu da var.

Baldur's Gate 3 Twitch Ödüllerini Kaçırmayın

Son dönemde izleyicilerle buluşan oyun uyarlamaları arasında The Last of Us, Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog, Pokémon Detective Pikachu ve Super Mario Bros. Movie yer alıyor. Bakalım bu yılın The Game Awards şovunda Yılın Oyunu seçilen son Baldur’s Gate oyunu da bu listeye eklenecek mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version