BAFTA 2023 Oyun Ödülleri Kazananları

Vampire Survivors, büyük ödülü kaptı!

BAFTA 2023 Oyun Ödülleri kazananları, yakın bir zaman önce gerçekleştirilen tören sorasında ortaya çıktı. Peki 2004 yılından bu yana düzenlenen organizasyonun on dokuzuncusunun kazananları hangi oyunlar oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: DICE Ödülleri 2023 Kazananları Belli Oldu


BAFTA 2023 Oyun Ödülleri Kazananları Belli Oldu

Geceye damgasını vuran, God of War Ragnarök oldu. SIE Santa Monica tarafından geliştirilmiş ve PlayStation 4 ve PlayStation 5 için satışa sunulmuş olan oyun, altı farklı kategoride ödülün sahibi oldu. En dişli rakibi olan Elden Ring ise iki farklı kategoride ödül kazandı. Ne var ki En İyi Oyun kategorisinde seçilen Vampire Survivors oldu. Roguelike türündeki oyun, aynı zamanda Oyun Tasarımı kategorisinde de ödül aldığını söyleyelim.

2022 yılının Ekim ayında çıkmış olan Vampire Survivors, poncle olarak da bilinen Luca Galante tarafından PC, Xbox One ve Xbox Series ve mobil cihazlar için geliştirilmişti. Otomatik olarak saldırıda bulunan bir karakteri yönettiğimiz Vampire Survivors’taki amacımız, üstümüze dalga dalga akan düşmanlara karşı olabildiğince uzun süre dayanmaya çalışarak, yeni karakterler, silahlar ve sonraki seanslar için eserler bulmak.

Hem kategorilerin, hem de kazananların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz. Kazananlar turuncu renk ile belirtilmiştir.

AXNNW7PLmYmCxqswRjhu8R-1200-80

Animasyon

Sanatsal Başarım

Ses Başarımı

En İyi Oyun

İngiliz Oyunu

Çıkış Oyunu

Gelişen Oyun

Aile

Eğlencenin Ötesinde Oyun

Oyun Tasarımı

Çok Oyunculu

Müzik

Hikaye Anlatımı

Orijinal Mülkiyet

Başrol Oyuncusu

Yardımcı Rol Oyuncusu

Teknik Başarım

Yılın EE Oyunu

Exit mobile version