BAFTA 2022 Oyun Ödülleri Adayları Belirlendi

It Takes Two ve Returnal'dan gövde gösterisi!

2004 yılından bu yana düzenlenen BAFTA (İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi) Oyun Ödülleri’nin bir yenisi bu ay içerisinde düzenlenecek. Yapılan yeni açıklama ile bu yılın BAFTA 2022 Oyun Ödülleri adayları açıklandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: 2022 DICE Ödülleri Adayları Açıklandı


Layık görülen ödüller, Animasyon, Sanatsal Başarım, En İyi Oyun, İngiliz Oyunu, Gelişen Oyun, Oyun Tasarımı, Hikaye Anlatımı ve Özgün Mülkiyet dahil on sekiz ayrı kategoride, 7 Nisan 2022 tarihinde yapılacak olan seremoni ile dağıtılacak. Şu an için on altı kategori açıklanmış iken, geriye kalan En İyi Başrol ve En İyi Yardımcı Oyuncu adaylarının ise önümüzdeki haftalarda açıklanacağı söyleniyor.

BAFTA 2022 Oyun Ödülleri It Takes Two

BAFTA 2022 Oyun Ödülleri Adayları Hangi Oyunlar?

Bu senenin BAFTA Oyun Ödülleri listesinde, It Takes Two ve Returnal ayrı ayrı sekiz kategoride aday gösterilmiş durumdalar. Bu iki oyunu yedi kategori adaylığı ile Ratchet & Clank: Rift Apart, altı kategori adaylıkları ile Forza Horizon 5 ile Psychonauts 2 ve beş kategori adaylığı ile Deathloop izliyor. Oylamadaki tüm kategorilere ve adaylara aşağıdan bakabilirsiniz.

En İyi Oyun Adayları

İngiliz Oyunu Adayları

Animasyon Adayları

Sanatsal Başarım Adayları

Ses Başarımı Adayları

Çıkış Oyunu Adayları

Gelişen Oyun Adayları

Aile Oyunu Adayları

Eğlencenin Ötesinde Oyun Adayları

Oyun Tasarımı Adayları

Çok Oyunculu Oyun Adayları

Müzik Adayları

Hikaye Anlatımı Adayları

Özgün Mülkiyet Adayları

Teknik Başarım Adayları

Yılın EE Oyunu Adayları

 

Exit mobile version