Back 4 Blood – Tunnels of Terror Genişlemesi Haftaya Geliyor

Dolu dolu bir genişletme paketi bizleri bekliyor...

Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından da yayınlanacak olan Back 4 Blood, Ekim ayı içerisinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Önümüzdeki hafta itibarıyla Back 4 Blood – Tunnels of Terror genişlemesi de yayınlanacak. İçeriğin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Back 4 Blood İnceleme


Cleaners adı verilen dört kişilik bir afetzede grubunun başından geçenlerin anlatılacağı oyunun hikayesi, Devil Worm felaketinin sonrasında geçiyor. Yaşanan salgının etkisiyle insan nüfusunun bir kısmının öldüğü ve geriye kalanların da enfeksiyon kaptığı olaylardan sonra bir grup afetzede, Ridden isimli düşmanı bertaraf etmek ve dünyayı eski haline döndürmeye çalışmak için her yeni görev ile gittikçe zorlaşan bir mücadeleye girişiyor. Tercihen tek başınıza veya kooperatif olarak arkadaşlarınız ile oynayabilmenin yanı sıra, oyunda PvP ve çok oyunculu modları da bulunuyor.

Back 4 Blood için hazırlanmış olan ilk genişletme paketi The Tunnels of Terror, önümüzdeki hafta içerisinde bütün platformlar da yayınlanacak. Bugün itibarıyla da çıkış öncesi fragmanı oyuncuların beğenisine sunuldu.

Back 4 Blood – Tunnels of Terror Genişlemesi Detayları

12 Nisan 2022 tarihinde yayınlanacak olan genişletme paketi, iki yeni Cleaner karakterini oyuna ekleyecek. Bunlardan biri defansif odaklı Sharice. Kendisi daha önceden bir itfaiyeciymiş ve pasif yetenek olarak zırh plakalarını güçlendirebiliyor. Ayrıca travmaya karşı fazladan dayanıklılığı olduğu gibi, tüm ekibe arttırılmış sağlık sağlayabiliyor.

Diğer Cleaner ise Heng olacak. Eskiden restoran sahibi olan Heng, bu süreçte öğrendiği yetenekleri ile Ridden’ara karşı bıçak kullanımında epey usta. Bununla birlikte, duvarların arasından teçhizatları ve yakınlardaki Hive girişlerini algılayabiliyor. Pasif yeteneği ile ekipteki herkesin aksesuarlarını yeniden kullanmalarına ve saldırı pozisyonunda kalmalarına olanak tanıyor.

Back 4 Blood - Tunnels of Terror Haritası

The Tunnels of Terror genişletme paketi ile sekiz yeni özel görünüm, yedi yeni efsanevi silah ve eklentisi, on iki yeni silah görünümü, yeni kartlar, Warped sandıkları ve kooperatif olarak oynayabileceğiniz PvE Ridden Hives modu da sizi bekleyecek. Bu yeni modun oynanışına göre, Evansburgh’un alt kısmında Ripper, Shredder ve Urchin olmak üzere yeni Warped Ridden türünün cirit attığı ve labirent benzeri tüneller ile dolu yedi farklı zindanı araştıracaksınız. Sadece bu moda özel yağmayı ve ödülleri kazanabilmek için de yeni düşman türü ile başa çıkabilmeniz gerekiyor. Yeni Warped Ridden türleri PvP olarak Swarm modunda da yer alacaklar.

Son olarak, genişletme paketi ile eş zamanlı olarak ana oyuna No Hope zorluk derecesi de eklenecek. Bilhassa elit oyuncular düşünülerek hazırlanmış olan No Hope, ücretsiz güncelleme ile gelecek.

 

Exit mobile version