Babylon’s Fall PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı!

Babylon's Fall PC sistem gereksinimleri Steam üzerinden açıklandı.

Babylon's Fall PC sistem gereksinimleri

Square Enix tarafından yayıncılığı yapılan, PlatinumGames tarafındansa geliştirilen Babylon’s Fall‘un PC sistem gereksinimleri Steam üzerinden açıklandı. İşte Babylon’s Fall PC sistem gereksinimleri!


İlginizi Çekebilir: Hakan Abrak: Square Enix Hitman Serisine Olan İnancını Kaybetti!


Babylon’s Fall PC Sistem Gereksinimleri

Babylon’s Fall, NieR:Automata geliştiricileri PlatinumGames’in son oyunu olarak karşımıza çıkacak. Devasa Babil Kulesi’nin üstesinden gelmek için bir macerada Gideon Coffins adlı özel bir ekipmanı kullanan bir grup savaşçıya katılacağımız oyun özellikle oynanış dinamikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Benzersiz silahları ve Gideon Coffin’ın gücünü kullanarak aynı anda en fazla dört silahın kombinasyonunu kullanacak ve sınırsız stratejik çeşitlilikle savaşacağız. Benzersiz oyun görselleri, ortaçağ yağlıboya estetiği ile benzersiz bir fantezi ortamı yaratmak için geliştirilen bir “fırça stili” ile bizlere sunulacak. 4 oyuncuya kadar eşli çevrimiçi çok oyunculu desteği sunan yapım, Babil’in kurtarıcısı olmak için bir umut ve umutsuzluk masalı boyunca savaşarak yolumuza devam etmemizi isteyecek.

Oyunun paylaşılan resmi PC sistem gereksinimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Paylaşılan detaylara göre, oyun en az 20 GB boş sabit disk alanı gerektirecek ve DirectX 11 API’sini kullanacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

Babylon’s Fall 3 Mart 2022’de PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için çıkışını gerçekleştirmiş olacak. Peki siz sistem gereksinimleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version