Atlas Fallen Ertelendi! Ne Zaman Çıkacak?

Yaz sıcağında iyi gidecek bir deneyim olacak...

Atlas Fallen Ertelendi! Ne Zaman Çıkacak

Bu yıl içerisinde çıkması beklenen oyunlardan Atlas Fallen ertelendi. Mayıs ayında çıkmasını bekliyorduk, ama fazladan birkaç ay daha beklemek durumundayız. İyi yanından bakarsak, 2024 yılına kalmadı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage 2024 Yılına Kalmış Olabilir


Oyun sektörünü düşündüğümüzde, aklımıza gelen şeylerden bir tanesi de hiç şüphesiz ki ertelemeler oluyor. Bilhassa son yıllarda bu durum epey can sıkıcı hale geldi, ama elden bir şey gelemiyor ne yazık ki. İşin kötü yanı, ‘daha iyi bir deneyim’ sunmak amacıyla alınan erteleme kararları sonrasında hayal kırıklıklarıyla da karşılaştığımız oluyor. Evet PC için de çıkan The Last of Us Part 1, sana diyoruz.

Atlas Fallen Ne Zaman Çıkacak?

Bu erteleme haberimize konuk olan ise Atlas Fallen. Bu ayın başlarında yapılan tarih duyurusunun ardından, Focus Entertainment ile Deck13 tarafından yapılan yeni duyuru ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyunun 10 Ağustos 2023 tarihine kaldığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Twitter üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa, unutulmaz, ilgi çekici bir oynanış sunan ve tamamen kooperatif olarak oynanabilen bir oyun ile oyuncuların karşısına çıkmayı istiyorlarmış. Bunun için de ekstradan süreye ihtiyaçları varmış. Görünüşe göre üç aylık fazladan süre de bu hedefe ulaşmalarını sağlayacak. Umalım da teknik sorunlardan oynanamayacak halde bir Atlas Fallen ile karşılaşmayalım.

Atlas Fallen Hakkında

İnsanlığı yozlaşmış tanrıların baskısından kurtarmaya çalışacağımız bir maceranın bizlere sunulacağı oyunda, pek çok tehlikeye ek olarak, geçmişe dair gizler ve parçalar bizleri bekleyecek. Ayrıca gücünü kumdan alan ve şekil değiştiren silahlarımız ile efsanevi düşmanları avlayacak ve bu düşmanlardan toplayacağımız özler ile oyun stilimizi şekillendirebilmemiz mümkün olacak.

Exit mobile version