Atlas Fallen Çıkış Tarihi Duyuruldu

İnsanlığı kurtarmak yine bize düştü...

Atlas Fallen Çıkış Tarihi Duyuruldu

Focus Entertainment ve Deck13 Interactive tarafından yapılan duyuru ile Atlas Fallen çıkış tarihi netlik kazandı. Eğer bir erteleme haberiyle karşılaşmazsak, Mayıs ayının ortalarına doğru büyük bir macera bizi bekliyor olacak. Ayrıca oyunun Steam, PlayStation ve Xbox mağaza fiyatları da ortaya çıktı ve tahmin edebileceğiniz üzere, memnun edici bir tablo yok. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Wo Long: Fallen Dynasty İnceleme Puanları


2001 yılında TriggerLab adıyla kurulmuş ve 2002 yılında da Deck13 Interactive olarak isim değiştirmiş olan Frankfurt menşeli geliştiricisi, Lords of the Fallen ve The Surge oyunları ile isminden epey söz ettirmişti. Halihazırda da GamesCom 2022 fuarında duyurulmuş olan Atlas Fallen üzerinde çalışıyor.

İnsanlığı yozlaşmış tanrıların baskısından kurtarmaya çalışacağımız bir maceranın bizlere sunulacağı oyunda, pek çok tehlikeye ek olarak, geçmişe dair gizler ve parçalar bizleri bekleyecek. Ayrıca gücünü kumdan alan ve şekil değiştiren silahlarımız ile efsanevi düşmanları avlayacak ve bu düşmanlardan toplayacağımız özler ile oyun stilimizi şekillendirebilmemiz mümkün olacak.

Atlas Fallen Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tercihen tek başımıza veya kooperatif olarak arkadaşlarımız ile oynayabileceğimiz ve aksiyon-rol yapma oyunu türündeki Atlas Fallen, Focus Entertainment ve Deck13 Interactive tarafından yapılan duyuru ile 16 Mayıs 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Aynı duyuruda, yakın bir zamanda ilk oynanış fragmanının yayınlanacağı da söylenmiş.

Steam mağazasında 649 TL fiyat etiketi ile ön-sipariş ile açılan oyunun PlayStation mağazası fiyatı 1099 TL iken, Xbox mağazasındaki fiyatı ise 1150 TL olarak görünüyor.

Çıkışından önce satın almanız durumunda, çeşitli kozmetiklere, mühür ve kalkan gibi eşyalara erişim sağlayabileceğiniz The Ruin Rising Pack içeriği hediyeniz olacak.

Exit mobile version