Assassin’s Creed: Valhalla Xbox Series X’te 30 FPS Çalışacak!

Sana kaç lazım abicim?

Ubisoft Montreal ve dünyanın dört bir yanından diğer 14 ortak stüdyo ile birlikte geliştirilen Assassin’s Creed: Valhalla ‘nın Xbox Series X üzerindeki performansı resmi olarak açıklandı. Valhalla Xbox Series X’te ”minimum” 30 FPS değerlerinde çalışacak. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Seviye Sistemine Veda Ediyor


Assassin’s Creed: Valhalla Xbox Series X Performansı

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen AC: Valhalla Xbox Series X üzerinde minimum 30 FPS değerlerinde çalışacak. Ubisoft’un yaptığı resmi açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Ubisoft en sürükleyici deneyimi sunabilmek adına en yeni teknolojileri yeni nesil konsollar üzerinde denemeye devam ediyor. AC: Valhalla’nın en az 30 FPS değerlerinde çalışacağını garanti ediyoruz oyunculara. Oyun ayrıca daha hızlı yükleme süreleri ve geliştirilmiş grafikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor olacak. 4K çözünürlükte oluşturduğumuz dünyayı görmeniz için heyecanlanıyoruz.” 

Şimdiye kadarki en büyük AC haritasına sahip olacak oyun Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve Büyük Britanya’yı kapsayan büyük bir alanda geçecek.

Assassin's Creed: Valhalla Ana karakterimiz Eivor, Thor benzeri sakalı, kürk astarlı zırhı ve Viking tanrısı Odin’i temsilen kuzgunu ile dikkatleri üzerine çekiyor. MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler.

Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere’nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar’ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla’ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.

AC: Valhalla bu yılın sonlarına doğru (2020) PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirecek. Hem mevcut nesil hem de gelecek nesil için yapım, nesiller arası bir AC oyunu olarak boy gösterecek. Henüz yeni nesil konsolların net çıkış tarihi belli olmadığından Ubisoft oyunun sadece çıkış aralığını bizlere belirtmekle yetinmiş durumda.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Kronolojik Sıra ile Çıksaydı?


Peki ya siz Assassin’s Creed: Valhalla hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyunun minimum 30 FPS değer vermesi sizi tatmin ediyor mu? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version