Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC İnceleme

İrlanda'da seyahat etmenin verdiği his küçümsenemez!

Ubisoft‘un merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk büyük genişlemesi Wrath of the Druids’i mercek altına aldık. Peki DLC bizlere neler sunuyor? Satın almaya değer mi? İşte tüm detaylarıyla Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC inceleme yazımız!


İlginizi Çekebilir: AC Valhalla İnceleme


Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids

Assassin’s Creed Valhalla’nın temel oyununda oyuncular, sadık ittifaklar elde etmek için farklı bölgelerde bir dizi görevleri yerine getirmek durumundaydı. Bu müttefikler birbirinden bağımsız bir şekilde ayrı hikayelere ev sahipliği yapıyordu. Genel olarak bu hikayeler deneyimden uzaklaşma eğilimi göstermiyorlardı ama ana temaya da herhangi bir katkı sağlamıyordu.

Ne yazık ki, Assassin’s Creed Valhalla’nın Wrath of the Druids DLC’si de tıpkı diğer etkisiz elemanlar gibi ana temaya herhangi bir katkı sağlamıyor. Oyunda oyuncular İngiltere’yi geride bırakacak ve siyaset savaşlarının ağırlık gösterdiği İrlanda’ya gidecekler. Bir kez daha, oyuncular bir krala tacı için yardım etmelidir. İlk gözüme çarpan sorun hikayenin yükseliyor gibi göründüğü her an, olayları sadece dümdüz geçiyor oluşu.

Assassin’s Creed Valhalla İnceleme

İrlanda’nın Yerlileri?

Danu Çocukları’nın, paylaşılan tüm fragmanlarda ve hatta DLC’nin ana başlığında bile yoğun bir şekilde yer almasına rağmen, hikayede oynadıkları rol nispeten küçük. Elbette, açık dünyada onları avlayabilir ve benzersiz bir ödüle giden kapıyı aralayabilirsiniz, ancak ortaya çıkaracağınız her gizem, perde arkasındaki gizli liderleri ve tacı için mücadele eden başka bir kralı açığa çıkarmaktan öteye geçmeyecektir.


İlginizi Çekebilir: AC Valhalla PC Sistem Gereksinimleri


Assassin’s Creed Valhalla’da İrlanda’nın güzellikleri öne plana çıkıyor. İngiltere’ye çok benzeyen kısımları olabilir, ancak İrlanda’nın esen tepelerinde seyahat etmenin verdiği farklı his küçümsenemez. Gökkuşaklarıyla dansa hazır olun! Wrath of the Druids, oyunculara gülleri durdurmak ve koklamak için bolca zaman tanıyor. DLC’ye yeni silahlar ve beceriler eklenmiş olsa da, oynanış açısından çok fazla büyük değişiklik yok.

Yine de, farklı nedenlerden ötürü iki yeni eklenti göze çarpıyor. DLC, oyuncuların Dublin’in ticaret durumunu yükseltmesinin beklendiği yeni bir kaynak yönetim sistemi sunuyor. İrlanda’daki ticaret karakollarını temizlemeli, onları baskınlardan ve varlık önbelleklerinden elde edilen belirli ganimetlerle geliştirmeli ve bunları Dublin’deki belirli işlemleri tamamlamak için kaynaklar oluşturmak için kullanmalısınız.

Kurtlar da Ticaret Yapabilir!

Ticaret görevlerini tamamlamak, Dublin’in bir ticaret merkezi olarak statüsünü yükseltirken aynı zamanda yeni zırhların ve diğer yararlı öğelerin de kilidini açmanızı sağlıyor. Gelelim Kraliyet Talepleri yeniliğine. Bunlar, yukarıda belirttiğim kaynakları küçük tedarikle ödüllendiren görevler ve kaynak kasmak için bu görevleri tekrar ve tekrar yapabilirsiniz. Kraliyet Talepleri genellikle belirli bir kampı görünmeden ve hiç hasar almadan tamamlamanız üzerine kurulu.

Wrath of the Druids, Assassin’s Creed Valhalla’ya geri dönmek için bahane arayanlara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Açık dünya dahil tüm görevleri tamamlamam yaklaşık 13 saat kadar sürdü. Bir DLC için sürenin doyurucu olduğu düşüncesindeyim. Valhalla maceramız İrlanda ile son mu bulacak? Tabii ki hayır! The Siege of Paris (Paris Kuşatması) genişletmesi bu yaz bizlerle beraber olacak.


İlginizi Çekebilir: AC Kronolojik Sıra ile Çıksaydı?


Viking tarihinin en müthiş askeri girişimini gelecek genişlemeyle yeniden yaşayacağız. Kuşatma altındaki Paris şehrine sızarak içeriden bilgi toplayacak, düşmanın sırlarını keşfedecek ve stratejik ittifaklar geliştireceğiz. Peki ya siz Assassin’s Creed Valhalla Wrath of the Druids DLC inceleme yazımız hakkında ne düşünüyorsunuz? Satın almayı planlıyor musunuz?

Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın lütfen.

İnceleme

Assassin's Creed Valhalla

7 Puan

Harikalar diyarı İrlanda'da seyahat etmek mental açıdan iyi gelse de hikayenin duruluğu sizi biraz bayabilir. Denge karmaşasına hazır olun.

ARTILAR

  • İrlanda Keşfedilmeye Değer
  • Hikaye Güzel Bir Finale Sahip
  • Tatmin Edici Oyun Süresi

EKSİLER

  • Karakterler İlgi Çekici Değil
  • Sönük Hikaye Anlatımı

Editörün Puanı

  • Editörün Puanı 7
Exit mobile version