Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter, Erkenden Yayınlandı

Her güzel maceranın bir sonu vardır...

Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter, 1.6.2 güncellemesi ile bugün yayınlandı. Normalinde 6 Aralık 2022 tarihinin verdiği güncelleme, sürpriz bir şekilde erkene alındı. Yani Viking Çağı temalı oyunun kapanış perdesi, bir hafta erken indi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Project U, Ubisoft’un Yeni Gizemli Projesi


Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanan güncellemenin platformlara göre değişkenlik gösteren boyutları şu şekilde;

AA11GGIf

Assassin’s Creed Valhalla – The Last Chapter Yayında

Fransız yayıncı tarafından açıklanan detaylara göre, ana karakterimizin hikayesini oyun boyunca tanıklık ettiğimiz hikayelerden bazılarını bağlayarak sona erdirecek ve Ravensthorpe yerleşkesindeki dostlarımız ile vedalaşacağız.

The Last Chapter içeriğini oynayabilmek için, ana senaryoyu tam anlamıyla bitirmiş olmanızın gerekeceğini hatırlatalım. Yani İngiltere haritasındaki bütün bölgelerini ve Asgard ve Jotunheim hikaye bölümlerini tamamlamış, yerleşkenizi beşinci seviyeye çıkartmış, Jomsviking kışlasını inşa etmiş ve liderlerini ortaya çıkartarak Order of the Ancients birliğini ortadan kaldırmış olmak durumunda olacaksınız.

Ubisoft ayrıca bugün yayınlanan güncelleme 1.6.2 güncellemesinin de detaylarını paylaştı. Kapüşonu her daim kafanıza geçirmiş halde dolaşmak için ayrı bir seçeneğe ek olarak, Assassin’s Creed Mirage oyunundaki Roshan da oyuna eklendi. Öyle ki Eivor ile Roshan, Shared History adıyla yeni bir görev için el ele verecekler. Bu da, Kassandra sonrasında işbirliğine gireceğimiz bir başka Assassin’s Creed oyunu karakteri oldu.

Son olarak, The First Night of Samhaim görevini tamamlamanız durumunda, festivallerde kazanamadığınız ödülleri gümüş karşılığında tüccarlardan alabilmeniz mümkün olacak. Ayrıca, oyun içi mağazalarda da haftalık ücretsiz premium eşya sizi bekleyecek. Her Salı günü TSİ 17:00 değişecek olan bu eşyalar rastgele seçileceği için, ‘ne çıkarsa bahtına’ durumu olacak.

Exit mobile version