Assassin’s Creed Valhalla Seviye Sistemine Veda Ediyor!

Gücünüzün sınırlarını siz belirleyin.

Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft Montreal ve diğer 14 ortak stüdyo ile birlikte geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, herhangi bir seviye sistemi barındırmayacak. Kreatif direktör Ashraf Ismail tarafından paylaşılan detaylar heyecan verici. Peki güç dengesi nasıl sağlanacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Assassin’s Creed Valhalla Seviye Sistemi Barındırmayacak

Valhalla’nın kreatif direktörü Ashraf Ismail karakter gelişimi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Origins ve Odyssey’de yer alan standart seviye sistemi, ekipman kullanım gereksinimleri ve düşman zorluk dereceleri Ismail’in açıklamalarına göre Valhalla’da yer almayacak.

Seviyeden daha çok gücün önemli bir nokta olduğunu belirten direktör, açtığınız yeteneklerin ve aldığınız ekipmanların gücünüzü belirleyecek başlıca unsurlar olacağının özellikle altını çizdi. Bununla beraber artık görevler için gerekli olan seviyeye ulaşma serüveni ortadan kalkıyor.

Oyuncular Valhalla’yı deneyimlerken tamamen özgür bir şekilde hareket edebilecekler. Dileyen direkt hikaye görevlerinden ilerleyerek tek oyunculu modun keyfini çıkarabilecek. Yan görevleri yapıp yapmamak size kalmış durumda. AC Valhalla bu yılın sonlarına doğru (2020) PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirecek.

Oyun Hakkında: MS dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler.

Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, her zamankinden daha fazla düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemiyle yeniden yaşayın. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler.

Vikingler yeni evlerine yerleşmeye başladığında, başta onları putperest olarak kınan ve uygar bir İngiltere’nin tek hükümdarı olarak görünen Wessex Kralı Aelfred dahil olmak üzere Saksonlar’ın direnişiyle karşılaşırlar. Her şeye rağmen, Eivor, Valhalla’ya ulaşmak için gerekli olanı yapmalıdır.


Peki ya siz Valhalla için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version