Assassin’s Creed: Valhalla Duyuruldu!

Odin'in sakalı, Thor'un çekici...

Merakla beklenen yeni Assassin’s Creed oyunu sonunda resmi olarak tanıtıldı. Ubisoft, gerçekleştirdiği canlı yayında yeni Assassin’s Creed oyununun adının Valhalla olduğunu duyurdu. Peki yeni oyun bizlere neler sunacak? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed: Valhalla Hakkında Merak Edilen Her Şey! Türkçe!?


Assassin’s Creed: Valhalla Bizlere Neler Sunacak?

Kısa süre önce yeni AC oyununun Assassins Creed: Kingdom kod adıyla geliştirildiği ortaya çıkmıştı. Bugün ise Ubisoft gerçekleştirdiği canlı yayın ile yeni oyunun adını ilk kez açıkladı ve AC: Valhalla olacağını konsept çalışması eşliğinde duyurdu. AC: Valhalla daha önce de iddia edildiği üzere Vikingleri ele alacak.

Assassin's Creed: Valhalla

Alan adı kayıt şirketi Gandi.net, “assassinscreedvalhalla.com” alan adını geçtiğimiz saatlerde tescillemişti. Şimdiye kadarki en büyük AC haritasına sahip olacak oyun Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya ve Büyük Britanya’yı kapsayan büyük bir alanda geçecek.

Ana karakterimiz, Thor benzeri sakalı, kürk astarlı zırhı ve Viking tanrısı Odin’i temsilen kuzgunu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Henüz oyun hakkında tüm detayları elde edebilmiş değiliz. 30 Nisan 2020’de TSİ 18:00’da oyuna dair ilk tanıtım videosu Ubisoft tarafından bizlerin beğenisine sunulacak.

Konu hakkında daha fazla detay paylaşıldıkça sizlere sitemiz üzerinden aktarmaya devam edeceğiz.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Türkiye Temelleri Atıldı!


Peki ya siz AC: Valhalla hakkında neler düşünüyorsunuz? Viking teması hoşunuza gitti mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version