Assassin’s Creed Valhalla Dosya Boyutu Küçülecek

Oyunu yeniden kurmak gerekecek...

Assassin's Creed Valhalla Dosya Boyutu Küçülecek

Önümüzdeki hafta içinde yayınlanacak olan 1.4.1 güncellemesi ile Assassin’s Creed Valhalla dosya boyutu küçülecek. Bunun yanı sıra, performansa yönelik iyileştirmelerin de yapılacağı söyleniyor. Peki oyunun dosya boyutu platformlara göre ne seviyede küçülecek? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: God of War Sistem Gereksinimleri Açıklandı


Fransız yayıncı, Assassin’s Creed Syndicate sonrasında yeni bir üçleme başlatmıştı. Bu bağlamda Assassin’s Creed Origins ile Antik Mısır dönemini, Odyssey ile Antik Yunan dönemini ve Valhalla ile de Viking Çağı’nı ziyaret etmiştik.

Bildiğiniz gibi son oyun için geride bıraktığımız zaman zarfında iki büyük genişletme paketi ve sezonluk yayınlanan güncellemeler ile de birçok yeni içerik oyuna eklenmişti. Assassin’s Creed Valhalla’yı ikinci yılında desteklemeye devam eden Ubisoft ve Ubisoft Montreal, sıradaki güncellemenin önemli bir yenilik ile geleceğini duyurdular.

Önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacak olan 1.4.1 versiyonlu güncelleme, her ne kadar oyunu sıfırdan kurmanızı gerektirecek olsa da, verilerin yeniden yapılandırılması ile dosya boyutunda değecek ölçüde bir azalma görülecek. Büyük boyutlu güncellemeleri daha önceden görmüştük. Ancak tüm oyunu yeniden kurmayı gerektirecek bir güncelleme, kırk yılda bir görülen doğa olayı gibi diyebiliriz.

Assassin’s Creed Valhalla Dosya Boyutu Azalıyor

Ubisoft yaptığı açıklama ile indirilecek dosya boyutu, güncelleme sonrasındaki toplam alan ve tasarruf edilecek disk alanı hakkında bilgilendirme yaparken, aynı zamanda 1.4.1 güncellemesinin yükleme sürelerini kısaltacağını ve genel bir performans iyileştirmesinin de yapılacağını müjdeledi. Platformlara göre değişen dosya boyutu değerleri için aşağıya göz atabilirsiniz.

1.4.1 Versiyonuna Yükseltmek için İndirilecek Dosya Boyutu:

1.4.1 Kurulumu Sonrasında Kullanılacak Disk Alanı:

Yeniden Yapılandırma Sonrasında Kazanılacak Disk Alanı:

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapılan tasarruf, güncellemeye değiyor mu, yoksa daha fazla bir tasarruf bekler miydiniz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version