Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök Genişlemesi Duyuruldu!

Eivor ve Kassandra güçlerini birleştiriyor!

Assassin's Creed Valhalla Dawn of Ragnarök Genişlemesi

Bugün Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın yeni büyük genişletmesi Dawn of Ragnarök’ün 10 Mart’ta çıkacağını duyurdu. Dawn of Ragnarök, tüm ana oyun sahipleri için 39,99 € karşılığında ayrı olarak satışa sunulacak. Ek olarak Ubisoft, Assassin’s Creed Crossover Hikâyeleri duyurdu ve Eivor ile Kassandra’yı içeren iki hikâye yarın, 14 Aralık’ta serinin hayranlarına sunulacak. Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök genişlemesi duyuruldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Odyssey Kısa Süre Ücretsiz Oynanabilecek


Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök Genişlemesi

Assassin’s Creed Valhalla’da Eivor ve Kassandra’nın yer aldığı bir hikâye, Assassin’s Creed Odyssey’de ise Kassandra veya Alexios’un yer aldığı bir hikâye geliyor. Her iki hikâye de ilgili ana oyunların sahipleri için ücretsiz olarak erişilebilir. Ubisoft Sofia liderliğinde geliştirilen Dawn of Ragnarök, Assassin’s Creed Valhalla için çıkış sonrası 2. yıl desteğini sürdüren bir sonraki büyük genişletme paketidir. Bu genişletmede Eivor, İskandinavların savaş ve bilgelik tanrısı Odin olarak kaderiyle yüzleşmelidir.

Cüce krallığı Svartalfheim çöküyor ve bu kaosun ortasında Odin’in sevgili oğlu Baldr, öldürülemez ateş devi Surtr tarafından esir alındı. Dawn of Ragnarök’te oyuncular, mitolojik zıtlıklar dünyasında umutsuz bir kurtarma görevine girişerek efsanevi Viking destanlarına devam ederken yeni ilahi güçleri kullanabilecekler. 13 Aralık 2021 ile 9 Nisan 2022 arasında Dawn of Ragnarök satın alan tüm oyuncular Twilight Paketi’ni elde edecek ve ana oyuna anında erişebilecekler.

Bu özel paket; Dellingr’s Envoy Kuzgun Görünümü, Havardr Vaşak Bineği, Twilight Ekipman Seti ve Algurnir Dane Balta Silahını içerir. Ayrıca Assassin’s Creed Crossover Hikâyeler, Ubisoft Quebec ve Ubisoft Montreal ile yakın iş birliği içinde yönetilen serideki ilk çapraz oyun projesi olarak duyuruldu. İçerik, hem “İki Assassin’s Creed kahramanı bir araya geldiğinde ne olur?” sorusunu yanıtlamayı hem de oyunculara benzersiz bir hikâye deneyimi sağlamak için bu Assassin’s Creed kahramanları arasındaki zaman ve mekân bağlarını keşfetmeyi amaçlıyor.

Assassin’s Creed Crossover Hikâyeler, 14 Aralık’ta ilgili ana oyunların sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak. Assassin’s Creed Valhalla’da bir hikâye ve Assassin’s Creed Odyssey’de de bir hikâye bulunacak. Bu hikâyeler, zengin bir hikâye akışının yanı sıra keşfedilecek yeni ortamlar içeriyor ve iki oyunun kahramanları arasındaki bağları araştırıyor. Assassin’s Creed Valhalla hikâyesi “A Fated Encounter” için oyuncular, yerleşim alanlarını 4. seviyeye yükseltmiş ve Eivor’un Valka’nın Ravensthorpe’a taşınmasına yardım ettiği “A Wise Friend” görevini tamamlamış olmalıdır.

Assassin’s Creed Odyssey hikâyesi “Those Who Are Treasured”a erişmek için oyuncuların, Bölüm 1’i tamamlamaları ve Megaris’e ulaşmaları gerekir ancak spoiler yememeleri için oyuncuların ana oyunun üç hikâye dizisini (Family, Cult of Kosmos ve Mythology) bitirmeleri önerilir. Ubisoft Montreal liderliğinde geliştirilen Assassin’s Creed Valhalla, oyunculara M.S. dokuzuncu yüzyılda sonsuz savaşlar ve azalan kaynaklarla Norveç’ten göçen efsanevi bir Viking savaşçısı Eivor olarak oynama deneyimi sunuyor.

Oyuncular, Viking savaşçılarının acımasız dövüş stilini dinamik çift silahlı savaş sistemi ile yeniden yaşayabilir ve de akınlar, taarruzlar ve yerleşim alanı gibi heyecan verici oyun özelliklerinin yanı sıra zengin bir ilerleme ve ekipman geliştirme sistemini deneyimleyebilir. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin’s Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçim yapmalıdır.

Assassin’s Creed Valhalla; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna ve Windows PC için Epic Games Store’da satışta. Turuncu Levye inceleme yazımızı okumak için lütfen burayı tıklayınız. Peki siz bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version