Assassin’s Creed Valhalla Başarıdan Başarıya Koşuyor!

Odin bizimle olduğu sürece sırtımız yere gelmez be Ubi.

Assassin's Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla, çıkışıyla beraber büyük bir başarıya imza attı. Oyun, Assassin’s Creed serisindeki en büyük çıkışı gerçekleştirerek hem oyuncuların hem de Ubisoft’un yüzünü güldürdü. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla İnceleme


Assassin’s Creed Valhalla Bir Başarı Öyküsü

Valhalla, Assassin’s Creed serisindeki en büyük çıkışı gerçekleştirerek hem oyuncuların hem de Ubisoft’un yüzünü güldürdü. Çıkış haftasında Ubisoft’un en çok satan oyunu olma başarısına erişen Valhalla, son zamanların en iyi oyunu olma potansiyelini de taşımakta. Ubisoft’tan Julien Laferriere konu hakkında; “Oyuncuların oyun hakkındaki olumlu geri dönüşleri bizleri çok mutlu ediyor ve takipçilerimize bizlere inandığı için teşekkür etmek istiyoruz.

Stüdyolarımız korona gerçeğini görmezden gelerek ve bu oyunu piyasaya sürerek zoru başardı. Oyunun çıkışı, Assassin’s Creed Valhalla için sadece bir başlangıç. Oyuncuları epik Viking destanı ile uzun süre meşgul edecek güçlü içerik planlarımız da var.” açıklamasında bulundu.

Valhalla, oyuncuları savaş ve zafer masallarıyla büyüyen azılı bir Viking akıncısı olan Eivor’un destanını yaşamaya davet ediyor. Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin acımasız Karanlık Çağlarına bırakarak onlara hem güzel hem dinamik bir açık dünya sunuyor. Oyuncular serinin bu son oyununda; baskınlar, güçlerini pekiştirme ve etkilerini yayma gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler.

Viking savaşçılarının acımasız dövüş tarzını, düşman çeşitliliğine karşı çift silah kullanma yeteneğini içeren yenilenmiş bir savaş sistemine merhaba deyin. Kaynakları güvence altına almak için, oyuncular çok ihtiyaç duydukları ganimetler ve kaynaklar toplamak adına viking gemilerini kullanarak belli yerlere baskınlar yapabilirler.

Azalan kaynaklarla Norveç’ten sürülen oyuncular, Eivor’un Norsemen klanını buzlu Kuzey Denizi boyunca İngiltere’nin bölünmüş krallıklarının zengin topraklarına götürecekler. Oyuncular erkek ya da kadın Eivor olarak oynamayı seçebilecek ve saç, dövme, savaş boyası ve teçhizatı özelleştirme yeteneği de dahil olmak üzere farklı özelleştirme araçlarına erişebilecekler.

Valhalla 10 Kasım’da Xbox Series X, S, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkışını gerçekleştirdi. İnceleme yazımızı hala okumadıysanız yukarıda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version