Assassin’s Creed Valhalla 1.6.1 Güncellemesi Detayları Netleşti

Yeni güncelleme bugün yayınlanacak...

Assassin’s Creed Valhalla 1.6.1 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlanacak. Yeni yerleşke binasın ve geri dönüş yapan Oskoreia Festival’ın yanı sıra, hata çözümlemeleri de söz konusu olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage, Cin İçerecekmiş


Fransız yayıncının bünyesindeki en büyük markalardan bir tanesi olan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, 2020 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. İkinci yılında da desteklenmeye devam edilen oyun için, bugün gün içerisinde 1.6.1 versiyonlu yeni bir güncelleme yayınlanacak. Platformlara göre boyutlar şu şekilde açıklandı;

fypMdgeZcY32bj5r8KqEBA

Assassin’s Creed Valhalla 1.6.1 Güncellemesi Yenilikleri Neler?

Ubisoft tarafından paylaşılan yeni güncelleme ile ilgili detaylara bakacak olursak, yerleşkenizi dördüncü seviyeye çıkartmanız durumunda Rune Forge adıyla yeni bir bina daha inşa edebileceksiniz. Bu yeni bina, sahibi olduğunuz teçhizatlarınızın takviyelerini (perks) gümüş karşılığında rune’lere dönüştürmenizi sağlıyor.

Oskoreia Festival, yeni güncelleme ile geri dönüş yapacak. 20 Ekim – 10 Kasım 2022 tarihileri arasında bir kez daha düzenlenecek olan festival kapsamında kötü niyetli ruhlar yerleşkenize musallat olacaklar ve sizin de klanınızın gücünü kanıtlamak için yerleşkenizi savunmak durumunda olacaksınız. Ayrıca yeni etkinliklerin, görevlerin ve özel ödüllerin sizi beklediğini de söyleyelim.

Bunların yanı sıra, antik bulmacaları çözüp de kayıp hazinelere konacağınız Tombs of the Fallen içerik paketinin ikinci ve son bölümü, serinin on beşinci yılına özel oyun içi ödüller ve çözümlenmek üzere not alınmış hatalar da güncellemenin diğer parçaları olacaklar. Not alınmış olan hatalar, Wrath of the Druids, The Siege of Paris ve The Forgotten Saga genişletme paketlerinin yanı sıra, oyunun genelindeki ana görevler, yan etkinlikler, Oskoreia Festival, envanter, kullanıcı arayüzü, ekran göstergeleri ve daha birçok şeyi kapsıyor.

Exit mobile version