Assassin’s Creed Valhalla 1.5.1 Güncellemesi Yayınlandı

Mastery Challenge Pack 2 ve Ostara Festivali geliyor

Assassin’s Creed Valhalla 1.5.1 güncellemesi bütün platformlarda yayınlandı. Peki bu yeni güncelleme neler getiriyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Küçük Ölçekli Assassin’s Creed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir


Fransız yayıncının bünyesindeki en büyük markalardan bir tanesi olan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, 2020 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. Sıradaki oyunun ne zaman duyurulacağını merak ederken, ikinci yılında desteklenmekte olan Assassin’s Creed Valhalla için yeni güncellemeler yayınlanmaya devam ediliyor.

Yakın bir zaman önce yapılan açıklama sonrasında bugün itibarıyla yayınlanmış 1.5.1 güncellemesinin notları paylaşıldı. Detaylara geçmeden önce, platformlara göre yeni güncellemenin platformlara göre boyutları şu şekilde:

AC Valhalla 1.5.1 Güncelleme

Assassin’s Creed Valhalla 1.5.1 Güncellemesi Neler Getiriyor?

Fransız yayıncı tarafından verilen detaylara göre yeni güncelleme, Mastery Challenge Pack 2, Ostara Festivali kapsamında sınırlı süreli ödüller ve oyunun geneline uygulanan geliştirmeler getiriyor.

Öncelikle yeni bir büyük düşman ile yapacağınız savaşın ve üç yeni tapınağın sizi beklediği Mastery Challenge Pack 2, gizliliğe ve savaşa odaklı becerilerinizi sınamak için hazırlanmış. Erişim sağlayabilmek için güç seviyenizin 221 veya üstü olması gerekir iken, hem bir önceki Mastery Challenge Pack hikaye görevini hem de Uninvited Guests görevini tamamlamış olmanız gerekiyor. Bununla birlikte Valkyrie zıh setinin, yeni silahların, dövmelerin ve kozmetik eşyaların sizi beklediğini söylemeden geçmeyelim.

Ostara Festivali ise 21 Nisan – 12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olup, etkinliklere katılmanız durumunda özel silahlar elde edebileceksiniz. Bu noktada, oyunda yeni olsanız dahi festivalin kapıları size açık olacak.

Son olarak, oynanış, çatışma, ana görevler, dünya etkinlikleri, yan etkinlikler, Valkyrie arenası, yetenekler, güçler, grafikler, animasyon, ses, oyunun dünyası, kullanıcı arayüzü, performans, kararlılık ve daha birçok alanda hata çözümlemeleri ve iyileştirmelerin yapıldığı 1.5.1 güncellemesinin tüm detayları için buradan inceleme yapabilirsiniz.

Exit mobile version