Assassin’s Creed Topluluğu Depremzedelere Yardım Edecek

Assassin's Creed hayranlarından yardım eli!

Assassin's Creed Topluluğu Depremzedelere Yardım Edecek

Oyun sektöründeki birçok stüdyonun ardından, şimdi de Assassin’s Creed topluluğu depremzedelere yardım eli uzatmak için harekete geçti. Bu kapsamda, çeşitli topluluk etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: IGG de Deprem Bölgesine Yardım Elini Uzattı!


6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı gerçekleşen ve Elazığ ilimizin de eklenmesi ile on biri ilin etkilendiği yıkıcı depremin etkileri ve yaraları sarma çalışmaları sürer iken, oyun sektöründen depremzedeler için yardım elleri uzatılmaya da devam ediliyor. Bildiğiniz gibi CD Media, PUBG ve PUBG Mobile, Bungie, Crytek, Humble Bundle ve geçtiğimiz günlerde haberini paylaştığımız Lords Mobile geliştiricisi IGG tarafından yapılan yardımın ardından, Assassin’s Creed topluluğu depremzedeler için yardımda bulunmak üzere harekete geçti.

Assassin’s Creed Topluluğu Depremzedelere Yardım İçin Harekete Geçti

Assassin’s Creed Community Relief sayfası üzerinden yapılan açıklama ile iki haftalık etkinlik ile toplanacak olan para, depremden etkilenen bölgelere destek sağlayan Save the Children kuruluşuna bağışlanacak.

“Assassin’s Creed topluluğundaki birçoğumuz, Türkiye ve Suriye’de gerçekleşen birden fazla depremin yarattığı yıkıcı sonuçlardan etkilendik.

Hedefimiz, dünya genelindeki Assassin’s Creed hayranlarını depremden ve sonrasındaki sonuçlarından etkilenmiş olan insanlar için sosyal topluluğumuza katkı sağlamaları için harekete geçirmek. 22 Şubat Çarşamba gününden 7 Mart Perşembe gününe kadar sürecek, topluluk üyelerimiz ve AC geliştirme ekibi dahil destekçilerimiz tarafından sağlanacak ödüller kazanabileceğiniz iki haftalık topluluk etkinlikleri düzenleyeceğiz.

Başlangıçtaki hedefimiz Save The Children’ın yardım çabaları için 5.000 dolar toplamak.”

İki haftalık topluluk etkinliği için hazırlanan program ise şöyle;

Exit mobile version