Assassin’s Creed: The Ezio Collection Nintendo Switch Yolcusu!

Assassin's Creed: The Ezio Collection'ı artık dilediğiniz yerde deneyimleyebileceksiniz.

Assassin's Creed: The Ezio Collection Nintendo Switch

Bugün Ubisoft, Assassin’s Creed: The Ezio Collection‘ın 17 Şubat’ta Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu. Assassin’s Creed: The Ezio Collection; Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed Revelations ve Assassin’s Creed Lineage ile Assassin’s Creed Embers adlı iki kısa filmi içeriyor olacak. Assassin’s Creed: The Ezio Collection Nintendo Switch yolcusu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: En Çok İndirilen PS Store Oyunları Açıklandı (Aralık)


Assassin’s Creed: The Ezio Collection Nintendo Switch’e Geliyor

Ubisoft, Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ın 17 Şubat’ta Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu. Oyuncular, serideki en ünlü ve ikonik Usta Suikastçı Ezio Auditore da Firenze olma fırsatına sahip olacaklar. Assassin’s Creed: The Ezio Collection, serinin tüm hayranlarını Assassin’s Creed serisinden Nintendo Switch ile çevrim dışı olarak hem evde hem de dışarıda oynanabilen üç büyük eseri keşfetmeye veya yeniden keşfetmeye davet ediyor.

Bu özel derleme; Handheld Modu, HD Rumble, Dokunmatik Ekran Arayüzü ve Optimize Edilmiş Gösterge gibi gelişmiş özellikler de dahil olmak üzere Nintendo Switch’in sunduğu teknolojilerden tam olarak yararlanacak.

Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ın içeriği:

Peki siz bu gelişme hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version