Assassin’s Creed Syndicate Ücretsiz Oluyor!

Londra sokaklarında cirit atmaya hazır mısınız?

Epic Games Store ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Epic Games Store üyelerine ücretsiz olarak Ubisoft’un popüler oyun serilerinden biri olan Assassin’s Creed’in Londro’da geçen oyunu Assassin’s Creed Syndicate verilecek. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz The Last of Us Part 2 Temanızı İndirin!


Assassin’s Creed Syndicate Bu Hafta Ücretsiz Oluyor

Epic Games ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Ubisoft‘un popüler serisi Assassin’s Creed Syndicate ve Faeria 20-27 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu tarihler arasında verilecek oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Oyun Hakkında: Hikaye 1868 yılından başlar. Londra’da birçok azılı suç lideri bulundukları bölgeye hakim olur. Yaşadıkları yerdeki halkı yönetmek isteyen bu çeteler Londra’yı esir almıştır. Bütün çeteleri ise Crawford Starrick adında bir tapınakçı yönetmektedir. Londra neredeyse onun gibidir.

Starrick’in amacı halkı sadece işçi olarak kullanarak Londra’yı tüm dünyanın en iyi şehri haline getirmektir. Yoksulluk, eşitsizlik ve sömürge kavramı Londra’nın sembolü haline gelmiştir. Evie ve Jacob Frye kardeşler Londra’nın bu durumuna sessiz kalmayarak çeteler ile savaş başlatmıştır.

Assassin's Creed Syndicate Ücretsiz Oluyor!

Geri dönüşü olmayan yola giren Frye kardeşler her bir çete liderini öldürerek Starrick’e bir adım daha yaklaşırlar.

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Oyunun Epic Games Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Peki ya siz daha önce Assassin’s Creed Syndicate yapımını deneyimlediniz mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version